Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Καμαρώστε έναν θηλυκό... μικρό μικρό Τσοχατζόπουλο!

Οταν κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια...

Μία θρασύτατη και προκλητική δήλωση της ηθοποιού και πρώην βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ,Ελένης Κούρκουλα, πως "όλοι οι Έλληνες κρύβουν μέσα τους έναν... μικρό μικρό Άκη Τσοχατζόπουλο"(!), δικαιολογημένα προκαλεί την οργή του απλού κόσμου,που ούτε έκλεψε,ούτε κορόιδεψε κανέναν και γι' αυτό σήμερα ζει στο πετσί του τις συνέπειες της διακυβέρνησης του κόμματός της.

Ούτε λίγο ,ούτε πολύ δηλαδή η κυρία Κούρκουλα χαρακτηρίζει όλους τους Ελληνες κλεφτάκους,απατεώνες και ψεύτες...

«Μη σας φανεί ακραίο αλλά μήπως ο κάθε Έλληνας δεν ήταν ένας μικρός μικρός "Τσοχατζόπουλος"; Δήλωσε κανείς την πραγματική αξία του σπιτιού που αγόρασε; Δεν είμαστε ένας βαθιά αλλοτριωμένος λαός;», αναρωτιέται σε συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών η κυρία Ελένη Κούρκουλα.

Η πρώην βουλευτής και υπουργός επί κυβερνήσεων Σημίτη τόνισε επίσης πως πλέον τον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει το αλλοτριωμένο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ και χαρακτηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «συνέχεια του σάπιου συστήματος».

«Για να κυβερνήσει θα εξαναγκαστεί να συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Και τότε θα μιλάμε για τη διασωλήνωση της χώρας», επεσήμανε.

Ακόμη έκανε λόγο για «βαθύ, παρακμιακό ΠΑΣΟΚ» που έτρωγε από το κράτος και τώρα διεκδικεί την εξουσία, ενώ αναφερόμενη στον εαυτό της δήλωσε «περαστική» από την πολιτική!

Δεν γνωρίζουμε γιατί και πως η εφημερίδα ξέθαψε την πάλαι ποτέ Σελήνη του αείμνηστου Νίκου Φώσκολου,όμως η προκλητικότητα των δηλώσεων της κυρίας εμάς τουλάχιστον μας θίγει...

ΟΧΙ κυρία μου,ούτε κλέψαμε,ούτε κοροϊδέψαμε,ούτε συνυπήρξαμε στην ίδια κυβέρνηση με ήδη καταδικασθέντα υπουργό της και ούτε καθίσαμε στα ίδια έδρανα με όλους αυτούς που τους χαρακτηρίζετε... όπως τους χαρακτηρίζετε σήμερα.

Υποθέτουμε ότι η κυρία,που ξαφνικά ζήλεψε τη δόξα του Πάγκαλου, εξ' ιδίων και των ομοίων της κρίνει τα αλλότρια κι αυτό δείχνει πεντακάθαρα το ποιόν όλων αυτών που διαχειρίστηκαν τις τύχες αυτής της χώρας,δυστυχώς με τις ψήφους μας...

Ας την καμαρώσουν αυτοί που την τιμούσαν με την ψήφο τους!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος πάντως της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης δεν έχασε την ευκαιρία και μέσω Twitter, έγραψε: «Μεγάλες αλήθειες από την κ. Κούρκουλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom