Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Αντί να πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά μετά τις αποκαλύψεις έπεσε το κεφάλι του Μπαλτάκου

Δήλωση παραίτησης από Μπαλτάκο

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από τις αποκαλύψεις για τη στημένη δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής,με τη δημοσίευση της συνομιλίας Μπαλτάκου - Κασιδιάρη,ζήτησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ το κεφάλι του Μπαλτάκου και φυσικά το πήραν!

Από κει και πέρα ούτε γάτα,ούτε ζημιά κι ας ζητάνε όλα τα υπόλοιπα κόμματα διερεύνηση των αποκαλύψεων.

Ο κ. Μπαλτάκος έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού,αφού βεβαίως αυτό ήταν γενική απαίτηση των συγκυβερνώντων.

«Λόγω του θορύβου που δημιουργήθηκε και για λόγους προσωπικής
ευθιξίας υπέβαλα την παραίτησή μου λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε», αναφέρει στη δήλωση παραίτησής του ο Παναγιώτης Μπαλτάκος.«Όλα όσα ειπώθηκαν από μένα είχαν σκοπό να απαλλαγώ από τις πιέσεις που μου απηύθυναν οι βουλευτές της ΧΑ κατηγορώντας με ότι έχω συμμετάσχει σε συνωμοσία εναντίον τους».

Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, σε γραπτή δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει ότι υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του γγ της κυβέρνησης και ζητάει συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε.

Kόντρα Μαριά-Βούλτεψη στη βουλή

Κόντρα μεταξύ του Νότη Μαριά και της Σοφίας Βούλτεψη για το θέμα του Τάκη Μπαλτάκου.

Αφορμή ήταν η δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των ΑΝΕΛ ότι πρέπει να παραιτηθεί η κυβέρνηση και να πάμε σε εκλογές.

"Από το να συζητήσουμε ένα θέμα και να παίρνουμε κάποιες αποφάσεις μέχρι να λέμε ότι πρέπει να παραιτηθεί η κυβέρνηση υπάρχει απόσταση", απάντησε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, κατηγορώντας του ΑΝ.ΕΛ. ότι ένωσαν τις υπογραφές τους με την Χρυσή Αυγή για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, στήνωντας μια κάλπη.

Ο κ. Μαριάς σημείωσε ότι οι ΑΝ.ΕΛ. υπέβαλαν μια πρόταση για την παραπομπή του κ. Παπανδρέου και δήλωσε ότι το κόμμα του είναι ξεκάθαρα απέναντι στην Χ.Α.

"Το ψέμα έπρεπε να το πείτε χθες που ήταν Πρωταπριλιά. Δεν βάλατε τις υπογραφές σας και ήρθαν οι άλλοι. Τις πήγατες ενωμένες" ανταπάντησε η κυρία Βούλτεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom