Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

Η επιστολή «ανώνυμου» δικαστικού που κατέθεσε ο Κασιδιάρης στη Βουλή (βίντεο)

(το τμήμα της επιστολής που έχει καλυφθεί αφορά καταγγελία για στενές και ιδιαίτερες διαπροσωπικές σχέσεις κυβερνητικού παράγοντα με δικαστίνες, σχέσεις που αφορούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και επιλέξαμε να μην την δημοσιοποιήσουμε, παρ’ ότι επηρεάζουν άμεσα την εξέλιξη της υπόθεσης),αυτά αναγράφονται στο site της Χρυσής Αυγής κάτω από την επιστολή.
====
Στο πλαίσιο της συζήτησης για την άρση ασυλίας 4 ακόμη βουλευτών της Χρυσής Αυγής για το αδίκημα της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης,ο βουλευτής της Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσε την παραπάνω επιστολή ανώνυμου δικαστικού,επιχειρώντας να καταδείξει πως υπάρχει χειραγώγηση της Δικαιοσύνης από την Κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, επικαλούμενος την εν λόγω επιστολή, δήλωσε πως η ανακρίτρια Κλάπα, που χειρίζεται την υπόθεση τους, 10 ημέρες πριν αναλάβει τα καθήκοντα της πανηγύριζε και χοροπηδούσε στο εφετείο, μπροστά στους συναδέλφους της, λέγοντας «θα τους χώσω μέσα». Παράλληλα έκανε και αναφορά στην Πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κ. Θάνου, λέγοντας πως προανήγγειλε δίκη της Χ.Α. που θα είναι «σούπερ τηλεοπτικό σόου».

Ο Ηλ. Κασιδιάρης, με βάση και την επιστολή του δικαστικού, τα στοιχεία του οποίου δεν γνωρίζουμε, ανέφερε πως υπήρχαν μυστικές συναντήσεις Σαμαρά με δικαστικούς. Ενώ, αναφερόμενος σε παλαιότερες δηλώσεις του Χαράλαμπου Αθανασίου ότι τον προπηλάκισε στη Βουλή, τον χαρακτήρισε «ψεύτη» και ισχυρίστηκε πως ο υπουργός Δικαιοσύνης τον συνάντησε στο διάδρομο, έξω από τα γραφεία της Χ.Α. «χαμογελαστός»…, με παρατηρήσεις για όσα λέει ο κ. Κασιδιάρης στην εκπομπή του.
Η Χρυσή Αυγή έδωσε στη δημοσιότητα και τα πρακτικά του Συμβουλίου Εφετών, που όπως υποστηρίζει, επιβεβαιώνει τον ανώνυμο δικαστικό.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης απαξίωσε να απαντήσει στο νέο παραλήρημα του Ηλία Κασιδιάρη.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: