Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Καταιγίδα και προβλήματα στη Θεσσαλονίκη - "Το 'στρωσε" το χαλάζι στα Καμένα Βούρλα


Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, αλλά και μεμονωμένες πλημμύρες σε υπόγεια σπίτια, προκάλεσε έντονη βροχόπτωση που έπληξε το μεσημέρι τη Θεσσαλονίκη.

Αρκετοί κεντρικοί δρόμοι της πόλης πλημμύρισαν, με συνέπεια να σημειωθούν μποτιλιαρίσματα, καθώς τα αυτοκίνητα κινούνταν με χαμηλές ταχύτητες.

Μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, λόγω συσσώρευσης μεγάλου όγκου όμβριων υδάτων σε σημεία του οδοστρώματος. Μάλιστα, όπως ενημέρωσε η Αστυνομία, νωρίτερα, η Τροχαία έκλεισε την περιφερειακή οδό, από το ύψος της αερογέφυρας της Σταυρούπολης μέχρι την οδό Μακρυγιάννη (και στα δύο ρεύματα), εκτρέποντας την κυκλοφορία των οχημάτων μέσω παρακαμπτηρίων.

Την ίδια ώρα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε μέχρι στιγμής 15 κλήσεις για απάντληση υδάτων από υπόγεια σπίτια σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης (Νικόπολη, Εύοσμο και Ωραιόκαστρο).

Εξάλλου, διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν σε διάφορες περιοχές που αντιμετωπίζονται από συνεργεία της ΔΕΗ.

Άνοιξαν οι ουρανοί στα Καμένα Βούρλα κι έριξε χαλάζι!
Δε πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι των Καμένων Βούρλων όταν ξαφνικά άνοιξαν οι ουρανοί κι έπεσε χαλάζι

Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που μέσα σε λίγα λεπτά όλα έγιναν λευκά σαν να είχε χιονίσει! 

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιες αποθήκες γέμισαν νερό ενώ μικροζημιές προκήθηκαν σε αυλές και κήπους σπιτιών.ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: