Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Νεκρός άνδρας που έπεσε από πεζογέφυρα στις γραμμές του ΗΣΑΠ ανάμεσα σε ΚΑΤ και Μαρούσι - Προβλήματα στην κυκλοφορία των συρμών


Νεκρός ανασύρθηκε ο άνδρας που έπεσε το απόγευμα της Τετάρτης (16/10/2024) στις γραμμές του ΗΣΑΠ από πεζογέφυρα μεταξύ των σταθμών ΚΑΤ και Μαρούσι.

Από την πτώση του άνδρα από την πεζογέφυρα μεταξύ των σταθμών ΚΑΤ και Μαρούσι δημιουργήθηκαν προβλήματα στην κυκλοφορία του ΗΣΑΠ, η οποία  διεξάγεται προσωρινά στο τμήμα Πειραιάς - Ειρήνη - Πειραιάς.

Αρχικά το δρομολόγιο του ΗΠΑ διακόπηκε στο σταθμό Νερατζιώτισσα με τον οδηγό να ζητάει από τους επιβάτες να βγουν από σταθμό και από τα μεγάφωνα ειδοποίησε πως τους κατεβάζει εκεί λόγω περιστατικού αυτοκτονίας.

Στον ΗΣΑΠ η κυκλοφορία των συρμών διεξάγεται στα τμήματα Πειραιάς - Ταύρος και Ομόνοια - Ειρήνη. Εκτός από το περιστατικό της αυτοκτονίας που έκλεισε τη γραμμή στο ΚΑΤ, υπάρχει κ βλάβη σε συρμό τρένου μετά την Ομόνοια που έκλεισε τη γραμμή.

Στο σημείο έφτασε άμεσα και η Πυροσβεστική με 3 οχήματα και 9 πυροσβέστες για να απεγκλωβίσει τον άνδρα που βρέθηκε στις ράγες κάτω από το τρένο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν ηλικίας 40-45 ετών.



https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom