Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

“Κυνηγοί παιδόφιλων” στήνουν διαδικτυακές παγίδες - Ξυλοκόπησαν αστυνομικό από την Κρήτη που πήγε σε ραντεβού με ανήλικη! (βίντεο)


Μια απίστευτη υπόθεση αποκαλύπτεται μέσω βίντεο. Ομάδα νεαρών στήνει παγίδα σε ενήλικους που κλείνουν διαδικτυακά ραντεβού με ανήλικα κορίτσια και στη συνέχεια τους ξυλοκοπούν!

Ομάδα νεαρών οι οποίοι αυτοαποκαλούνται “παιδοκυνηγοί”, δημιουργούν ψεύτικα προφίλ ανηλίκων κοριτσιών στο Διαδίκτυο και στήνουν παγίδες σε άνδρες που επιθυμούν να συνευρεθούν ερωτικά με παιδιά ή εφήβους.

Αξιοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, νεαροί ηλικίας από 17-20 ετών στήνουν παγίδες σε ενήλικούς, πείθοντάς τους να συνευρεθούν με ανήλικα κορίτσια. Κλείνουν ραντεβού σε διάφορες περιοχές (κυρίως της Αθήνας) και τη στιγμή που οι ενήλικοι αναμένουν το ραντεβού τους, τους επιτίθενται και τους ξυλοκοπούν!

Το ρεπορτάζ ανήκει στην τηλεόραση του Star που παρουσιάζει μέσω βίντεο που τράβηξε ομάδα “κυνηγών παιδόφiλων” να επιτίθενται σε αστυνομικό με καταγωγή από την Κρήτη που ζει και εργάζεται στην Αθήνα και ο οποίος έχει κλείσει ραντεβού διαδικτυακά με μια ανήλικη 15χρονη. Έπεσε όμως στην παγίδα!

Η αστυνομία είναι ήδη ενημερωμένη για το συμβάν με τον αστυνομικό και πραγματοποιεί ενδελεχή έρευνα. Ερευνάται το κινητό του αστυνομικού, οι συνομιλίες του και ό,τι άλλο είναι χρήσιμο για τις έρευνες!

Η υπόθεση και άλλου είδους τέτοιες υποθέσεις θα έχουν και συνέχεια με την αστυνομία να ερευνά και το ποια είναι τα άτομα που αποτελούν αυτή την ομάδα “κυνηγών παιδόφιλων”.

Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom