Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού, πνίγηκε στην πισίνα του

Σε πένθος η Εθνική Ελλάδας, με μαύρες φωτογραφίες στα social media

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στην Ελλάδα, προκαλώντας απίστευτο σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παρότι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, ο Τζορτζ Μπάλντοκ δεν ήταν στην αποστολή για το Αγγλία - Ελλάδα στο Nations League και φαίνεται ότι πνίγηκε στην πισίνα του, με ένα μισοάδειο μπουκάλι βότκα δίπλα του.Ηταν 31 ετών.

Τον Μπάλντοκ αναζητούσε η σύζυγός του, που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί του, αλλά δεν κατάφερε να τον βρει και άρχισε να ανησυχεί. Ενημέρωσε έτσι έναν κοινό φίλο για να πάει στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου και βρέθηκε τελικά νεκρός, “παγώνοντας” την οικογένειά του, αλλά και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γεννημένος στην Αγγλία, ο Τζορτζ Μπάλντοκ είχε μεγάλη καριέρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την οποία αγωνίστηκε και στην Premier League, πριν πάρει μετεγγραφή φέτος το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την οποία έγινε και διεθνής στην Εθνική, εξαιτίας της Ελληνίδας γιαγιάς του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα,Στο σπίτι του έχει καταφτάσει το ΕΚΑΒ, που επιβεβαίωσε το θάνατο του ποδοσφαιριστή και δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής στο σημείο. 

Ανάστατοι είναι και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού που προσπαθούν ακόμη να καταλάβουν τι έχει συμβεί. 

Ο έμπειρος μπακ είχε περάσει σχεδόν όλη του την καριέρα στην Αγγλία, παίζοντας σε MK Dons, Νορθάμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και Σεφίλντ Γιουνάιτειντ, ενώ φέτος το καλοκαίρι εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, από το 2022 ήταν και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, καταγράφοντας 12 συμμετοχές.

https://www.in.gr/ & https://www.newsit.gr/

Σε πένθος η Εθνική Ελλάδας, με μαύρες φωτογραφίες στα social media

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ και στην Εθνική Ελλάδας, με τους λογαριασμούς της στα social media να έχουν πλέον μία μαύρη φωτογραφία.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν ενεργό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας, αλλά δεν κλήθηκε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με την Αγγλία στο Nations League και ο θάνατός του έγινε γνωστός μέσα από τα ΜΜΕ στους ανθρώπους της ομάδας.

Ο διεθνής μπακ έφυγε λίγες μόνο ώρες πριν την αναμέτρηση της “γαλανόλευκης” στο Γουέμπλεϊ και βύθισε στο πένθος τους συμπαίκτες του και ολόκληρη την Εθνική Ομάδα.


https://www.newsit.gr/

Στον αέρα το ματς της Εθνικής: Δεν το πιστεύουν οι διεθνείς για τον Μπάλντοκ

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους οι άνθρωποι της εθνικής ομάδας, στο άκουσμα της είδησης πως έφυγε απ;o τη ζωή ο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος βρίσκεται στην Αγγλία για το αυριανό ματς του Γουέμπλει με τα «Τρία Λιοντάρια» για το Nations League: Ποιος άραγε μπορεί αυτή τη στιγμή να σκεφτεί το ποδόσφαιρο.

Όχι, έχουν γίνει όλα τόσο γρήγορα που δεν υπάρχει κάποιο σχετικό αίτημα αναβολής. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ όμως ήταν ενεργεία άσος της εθνικής μας ομάδας, οπότε ο καθένας καταλαβαίνει πως όλα μπορεί να συμβούν μέχρι αύριο.


Super League για Τζορτζ Μπάλντοκ: «Βαθιά οδύνη για την αδόκητη απώλεια του ποδοσφαιριστή»

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ έχει βυθίσει στο πένθος το ελληνικό ποδόσφαιρο και η Super League έστειλε τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Στα 31 του χρόνια, ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στην περιοχή της Γλυφάδας και ο Παναθηναϊκός και η Εθνική Ελλάδας θρηνούν για το θάνατο του ποδοσφαιριστή τους, με τη Super League να κάνει σχετική ανάρτηση στα social media.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έγραψε τα εξής: “Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την αδόκητη απώλεια του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής μας Ομάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του”.

Ο Μπάλντοκ πρόλαβε να αγωνιστεί σε 3 παιχνίδια στην ελληνική Super League.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom