Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Τέμπη: Καρυστιανού - Πλακιάς για την συναυλία και τα εξώδικα - «Αναλαμβάνω την ευθύνη» - «Δεν έχω προσωπικό μένος με κανέναν» (βίντεο)


Άτυπο διάλογο με μεσάζοντα τον Γιώργο Λιάγκα είχαν σήμερα το πρωί οι γονείς δύο εκ των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.Η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο, η ομιλία στην Ευρωβουλή, τα εξώδικα και οι κόντρες.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησαν το πρωί της Πέμπτης η Μαρία Καρυστιανού και ο Νικόλαος Πλακιάς, με αφορμή την αντιπαράθεση τους για ζητήματα που αφορούν την τραγωδία των Τεμπών και τις κινήσεις συλλόγων και οικογενειών θυμάτων, όπως η συναυλία που οργανώνεται στο Καλλιμάρμαρο.

Μιλώντας εναλλάξ με τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς δεν υπήρχε διάθεση για απευθείας διάλογό τους στον τηλεοπτικό «αέρα», μετά και την ανταλλαγή εξωδίκων, η Μαρία Καρυστιανού κατηγόρησε τον Νίκο Πλακιά ότι προσπάθησε να εμποδίσει την ομιλία της στο Ευρωκοινοβούλιο, ερχόμενος σε επικοινωνία με τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη (σημ: κάτι που διεύψευσε ο ευρωοβουλευτής σε επικοινωνία με την εκπομπή), καθώς και ότι γενικότερα στέκεται απέναντί της σε κινήσεις που κάνει η ίδια ως Πρόεδρος του Σωματείου στην μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Από την πλευρά του ο Νίκος Πλακιάς ζήτησε να μην υπάρχει σύνδεση της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο με τα παιδιά και την ανιψιά του που χάθηκαν στα Τέμπη, διατηρώντας επιφυλάξεις και αφήνοντας έμμεσες αιχμές για την διαχείριση των εσόδων της συναυλίας.

Στην αρχική τοποθέτηση της, η Μαρία Καρυστιανού, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για προσωπική αντιπαράθεση με τον Νίκο Πλακιά, προς τον οποίο απέστειλε όπως είπε προσωπικό εξώδικο, αναφέροντας πολλάκις ότι «ο κ. Πλακιάς προσπάθησε να εμποδίσει την ομιλία μου στο Ευρωκοινοβουλιο. Απο εκεί και πέρα τι να λέμε; Επικοινώνησε με τον ευρωβουλευτή τον κ. Αρβανίτη για να μην μιλήσω στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Τι φοβήθηκε μην βγάλω δίσκο στους ευρωβουλευτές;».

«Ο καθένας δίνει τον αγώνα του με την καθαρότητα που τον διακρίνει.Απέναντι σε αυτό που κάνω εγώ για το παιδί μου, δεν θα αφήσω κανένα εμπόδιο να μπει στον δρόμο μου, ακόμη και αν είναι από συγγενή θυμάτων», είπε η κ. Καρυστιανού, ενώ ερωτηθείσα για τα οικονομικά του συλλόγου, που θα ενισχυθούν σημαντικά από τα έσοδα της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο, απάντησε ότι «στον σύλλογο έχουμε κάποια χρήματα από τις εγγραφές μελών, ίσως έχουν γίνει και δωρεές, δεν τα παρακολουθώ στενά αυτά, υπάρχουν λογιστές όπως σε κάθε σωματείο».

Η παρέμβαση του Νίκου Πλακιά και ο «άτυπος διάλογος» των δύο γονιών θυμάτων των Τεμπών:

https://www.ant1news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom