Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Βόλος: Ζωή «κόλαση» για 66χρονη μητέρα - Το μαρτύριο από την ίδια της την κόρη έφτασε στα δικαστήρια


Στην Εισαγγελέα του Αυτοφώρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου οδηγήθηκε χθες μια 43χρονη γυναίκα για απόπειρα ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης.

Η 43χρονη κατηγορούμενη διαμένει με την 66χρονη μητέρα της, καθώς η ίδια είναι χρόνια χρήστης και άνεργη. Ενώ η μητέρα της κάνει δυο δουλειές για να καταφέρει να επιβιώσει, η 43χρονη την πιέζει συχνά να της δώσει χρήματα και συχνά γίνεται βίαιη απέναντι της.

«Έρχεται στις 05:00-06:00 το ξημέρωμα πάνω από το κεφάλι μου και με ξυπνάει, με κλωτσάει, έρχεται στην δουλειά μου και με αναγκάζει να της δώσω χρήματα, μου μελανιάζει τα χέρια, με έχει σπρώξει και έπεσα πάνω σε τελάρα. 

Είναι στον Ο.Κ.Α.Ν.Α αλλά είτε πηγαίνει, είτε όχι, το ίδιο κάνει. Έχει πουλήσει ακόμη και το κλιματιστικό του σπιτιού, έχω αλλάξει 10 φορές κλειδαριές αλλά σκαρφαλώνει και ξαναμπαίνει μέσα.

Δεν αντέχω άλλο. Θέλω να την βοηθήσω να σταματήσει τα ναρκωτικά. Την θέλω στο σπίτι μου αλλά όχι έτσι» δήλωσε στο δικαστήριο η 66χρονη μητέρα.

Η 66χρονη γυναίκα το πρωί της Κυριακής 6 Οκτωβρίου δήλωσε στην κόρη της ότι δεν έχει αλλά χρήματα, αφού τα τελευταία που της έδωσε, ήταν δανεικά και εκείνη της πέταξε το γυάλινο μπολ που έτρωγε πρωινό το κεφάλι. Η παθούσα για καλή της τύχη έσκυψε και το απέφυγε. Κατήγγειλε το γεγονός όμως στην αστυνομία.

Η 43χρονη κατηγορούμενη αρνήθηκε την κατηγορία και δήλωσε ότι απλά πέταξε στην μητέρα της μόνο το γάλα που είχε μέσα το μπολ και το σκεύος παρέμεινε στο τραπέζι. Δήλωσε ότι ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα απεξάρτησης. 

Η ομολογία της δεν φάνηκε να έπεισε το δικαστήριο το οποίο την έκρινε ένοχη και της επέβαλλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με την αναστολή να είναι υπό τον όρο της μετοίκησης και να μην πλησιάσει την μητέρα της στο σπίτι ή στο χώρο εργασία της, σε απόσταση λιγότερο των 100 μέτρων.

Μετά το τέλος της εκδίκασης, η κατηγορούμενη εμφανώς ενοχλημένη με την απόφαση της έδρας και συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, εξαπέλυσαν απειλές κατά της μητέρα της.

https://www.thenewspaper.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom