Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Χαλκιδική: Στο εδώλιο ο 56χρονος που πυροβόλησε την 27χρονη σύντροφό του όταν του ζήτησε να χωρίσουν (βίντεο)


Πριν από περίπου ένα χρόνο, στα τέλη Οκτωβρίου 2023 στη Χαλκιδική, η Χριστίνα Ιορδανίδου, είδε τη ζωή της να περνάει μπροστά από τα μάτια της όταν ζήτησε από τον σύντροφό της να χωρίσουν και εκείνος έβγαλε όπλο, τη σημάδεψε και επιχείρησε να τη σκοτώσει - ήταν ένα ακόμη επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Σήμερα (03.10.2024), η Χριστίνα Ιορδανίδου μίλησε στο Live News, για τις πληγές της, την ενδοοικογενειακή βία και τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στη Χαλκιδική όταν ο σύντροφός της τη σημάδευε με όπλο.

Όλα όσα έζησε, θα αναβιώσουν την ερχόμενη Δευτέρα (07.10.2024) στο δικαστήριο, για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η ίδια αποκάλυψε ότι ο άνδρας, ακόμα και μέσα από τα κρατητήρια, την πήρε τηλέφωνο προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις πράξεις του.

«Φοβάμαι, δεν θέλω να τον δω. Ήθελα να χωρίσουμε, δεν άντεχα άλλο».

Τη Δευτέρα, στην αίθουσα του δικαστηρίου, η 28χρονη Χριστίνα θα έρθει ξανά πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνδρα που λίγο έλλειψε να την σκοτώσει.

«Θυμάμαι να οπλίζει το όπλο σαν τρελός και να βαράει. Η σφαίρα είχε κολλήσει. Προσπαθούσε να με πνίξει και να μου σπάσει τον σβέρκο».


Έβαλε μαξιλάρι στο κεφάλι μου και με σημάδεψε

«Πήρε το μαξιλάρι, το έβαλε στο κεφάλι μου σημάδεψε. Αν δεν γυρνούσα το όπλο θα ήμουν νεκρή».

Ο επί 3 χρόνια σύντροφος της σήκωσε το όπλο και την σημάδεψε στο κεφάλι όταν του ζήτησε να βάλουν ένα τέλος στη σχέση τους.

Η Χριστίνα τα κατάφερε, και έκανε μια νέα αρχή. Οι μνήμες της φρίκης επανέρχονται αλλά εκείνη έχει βρει τη δύναμη να τις ξεπεράσει.

«Είμαι εδώ για τις γυναίκες που έχουν φύγει και για εκείνες που έχουν περάσει κακοποίηση. Πρέπει να μιλήσουν».

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το ξεπεράσω πλήρως, προσπάθησε να με σκοτώσει αυτός ο άνθρωπος.

Πλέον δεν έχω εμπιστοσύνη και μου είναι δύσκολο. Με έχει αλλάξει απέναντι στους ανθρώπους αλλά με έχει βοηθήσει στο να βρω τα πατήματά μου εγώ ως Χριστίνα. Είχα δεχτεί βία παλιά, με έχει χτυπήσει και είχα ανοίξει το κεφάλι. Με είχε ψεκάσει με σπρέι χλωρίνης μέσα στο αυτοκίνητο και πήγε να βάλει φωτιά. Αυτά δεν τα είχα καταγγείλει. Οι γυναίκες πρέπει να μάθουν να μιλάνε, και να φεύγουν.

Μπλεκόμαστε και μένουμε σε τοξικές σχέσεις. Δεν ήταν απλώς πως προσπάθησε να με πυροβολήσει αλλά επειδή η σφαίρα κόλλησε συνέχισε με το λουρί. Ήταν αποφασισμένος να με σκοτώσει. Δεν τα κατάφερε γιατί πάλεψα και είμαι στη ζωή. Έβλεπα εικόνα τα παιδιά μου. Αν δεν γυρνούσα το όπλο τα παιδιά μας θα ήταν μόνο».

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom