Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Λάρισα: 27χρονος παρέσυρε 65χρονο λόγω ερωτικής αντιζηλίας - «Τον άφησε αβοήθητο μέσα στα αίματα», λέει μάρτυρας


«Τον χτύπησε με το αυτοκίνητο και μετά τον κλωτσούσε με μανία», λέει στο newsit.gr κάτοικος της Αμυγδαλέας Λάρισας για την παράσυρση του 65χρονου άνδρα από τον 27χρονο για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (14/10/2024) οι κάτοικοι του μικρού χωριού της Θεσσαλίας ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν το σοκαριστικό περιστατικό που έχει σαν αποτέλεσμα έναν άνδρας να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. 

Αν και στην αρχή καταγράφηκε από την αστυνομία ως ένα τροχαίο ατύχημα με παράσυρση και εγκατάλειψη ατόμου, στη συνέχεια ο 27χρονος τηλεφώνησε στους αστυνομικούς και τους ζήτησε να παραδοθεί.

Κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του στο Αστυνομικό Τμήμα του Κιλελέρ, έδωσε μια διαφορετική διάσταση στην υπόθεση και ισχυρίστηκε ότι πρόθεσή του ήταν να προκαλέσει το θανάσιμο τραυματισμό του 65χρονου.

Μάλιστα, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι προχώρησε στην παραπάνω πράξη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, καθώς η πρώην σύντροφός του είχε συνάψει σχέση με τον παθόντα.

«Είχε γυρισμένη την πλάτη και δεν έβλεπε το αυτοκίνητο που πήγαινε πάνω του. Είχε ανάψει φωτιά έξω από το σπίτι του, στο πεζοδρόμιο για να ψήσει και πέρασε ο 27χρονος, τον πήρε σβάρνα με το αυτοκίνητο και τον τίναξε πολύ μακριά. Σταμάτησε όταν το αυτοκίνητο του δράστη έπεσε πάνω στο αμάξι του θύματος που ήταν παρκαρισμένο», λέει στο newsit.gr κάτοικος της περιοχής που γνωρίζει το θύμα.

Και συνεχίζοντας συμπληρώνει: «Αφού τον έσυρε με το αμάξι,  ξαναέκανε πίσω και τον ξαναχτύπησε. Όταν το θύμα ήταν αναίσθητο, κατέβηκε ο 27χρονος και τον κλωτσούσε με μανία μέχρι που αποφάσισε να φύγει. Τον άφησε αβοήθητο μέσα στα αίματα. Όλος ο δρόμος είχε παντού αίματα».

Σύμφωνα με τον κάτοικο του χωριού, ο 65χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδα Εντατική Θεραπείας. 

«Στη συνέχεια ήρθε το ασθενοφόρο, το θύμα ήταν αναίσθητο και τον πήγανε στο νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολα τον έχουν στην εντατική. Η κατάσταση του είναι κρίσιμη, έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σπασμένα πλευρά και γοφούς, τον έχει σακατέψει».

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom