Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Διόνυσος: Στιγμές τρόμου για 17χρονο - Του επιτέθηκαν 10 άτομα με σπρέι πιπεριού στο σχολείο

Χαλκίδα: 13χρονος κατήγγειλε ότι τον γρονθοκόπησαν 10 άτομα - Οι διαφορές που είχε με συμμαθητή του

Στιγμές τρόμου για έναν 17χρονο στον Διόνυσο, ο οποίος δέχτηκε επίθεση με σπρέι πιπεριού. Σύμφωνα με πληροφορίες, 10 άτομα πλησίασαν τον μαθητή στο ΕΠΑΛ Διονύσου και τον ψέκασαν με το σπρέι.

Οι δράστες, οι οποίοι ήταν εξωσχολικοί, εξαφανίστηκαν, ενώ στον μαθητή προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ακόμη ένα περιστατικό βίας ανήλικων έρχεται να προστεθεί σε όλα όσα έχουν καταγραφεί έως σήμερα.

Χαλκίδα: 13χρονος κατήγγειλε ότι τον γρονθοκόπησαν 10 άτομα - Οι διαφορές που είχε με συμμαθητή του

Ακόμη ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανήλικων συνέβη αυτή τη φορά στην Χαλκίδα και συγκεκριμένα στην πλατεία του Αγίου Νικολάου.

Την Κυριακή το μεσημέρι, ένας 13χρονος μαζί με τον πατέρα του πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε συμμαθητή του και ακόμη 10 ανήλικους άγνωστους δράστες για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες ηλικίας 13 έως 16 ετών, ορισμένοι Ρομά, καθ’ υπόδειξη του συμμαθητή του θύματος, τον έσπρωξαν, τον έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές στο πρόσωπο.

Ο πατέρας του θύματος δεν ήθελε ιατροδικαστική εξέταση για τον γιο του, για τον οποίο δεν απαιτήθηκε η παροχή ιατρικής φροντίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 13χρονος και ο συμμαθητής του είχαν προσωπικές διαφορές.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom