Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Αχαΐα: Οδηγός ΙΧ χτύπησε 16χρονο και τον εκσφενδόνισε σε χωράφι - Τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο (φωτο)


Σοβαρό τροχαίο με εγκατάλειψη σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 6/10 στον Άγιο Βασίλειο στην Αχαΐα. Θύμα ένας 16χρονος ο οποίος τραυματίστηκε και εξακολουθεί να παραμένει σε κατάσταση σοκ.

Ο 16χρονος περπατούσε στον δρόμο που συνδέει τον Αγιο Βασίλειο με το Ρίο με σκοπό να μεταβεί μέχρι την στάση του αστικού λεωφορείου. Ηταν στην άκρη του δρόμου, όπως έκανε κάθε μέρα, όμως το απόγευμα της Κυριακής ήταν διαφορετικό!

Ο νεαρός έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη. Ασυνείδητος οδηγός περνούσε με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο, και χτύπησε τον 16χρονο.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε το ίδιο το παιδί στον πατέρα του, πιθανόν τον βρήκε στο χέρι και το σώμα ο καθρέφτης του αυτοκινήτου, όμως η ταχύτητα ήταν τόσο μεγάλη που… τον πέταξε σε παρακείμενο χωράφι.

Ο 16χρονος ούρλιαζε από τους πόνους καθώς εκτός από το χτύπημα από το όχημα τραυματίστηκε και όπως έπεσε μέσα στο χωράφι. Αρχισε να καλεί σε βοήθεια, κάποιοι τον είδαν και έσπευσαν στο σημείο, όμως ο οδηγός του ΙΧ… είχε απομακρυνθεί!

Είναι φυσικά βέβαιο ότι κατάλαβε πως χτύπησε άνθρωπο αφού θα ένιωσε το «τράνταγμα» όμως αδιαφόρησε για την τύχη του θύματός του και συνέχισε την πορεία του.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε με τραύματα στο σώμα του, στο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύθηκε! Αν περπατούσε ελάχιστα εκατοστά προς τον δρόμο… ίσως τώρα να είχε χάσει την ζωή του. Το παιδί δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, όμως εξακολουθεί να είναι σοκαρισμένο.

Αμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού. Αναζητά δε υλικό από κάμερες (έχουν την ακριβή ώρα διέλευσης του αυτοκινήτου) ώστε να βρεθεί η πινακίδα και να συλληφθεί ο οδηγός!

Ο πατέρας του νεαρού μίλησε στο flamis.gr και ήταν φανερά συγκλονισμένος από το περιστατικό!Και μας μετέφερε πως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά με την βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ. ώστε να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο οδηγός που λίγο έλειψε να του σκοτώσει το παλικάρι.

https://flamis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom