Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Efood: «Κοκκίνησαν» οι δρόμοι από τις μοτοπορείες των διανομέων σε όλη την Ελλάδα (φωτο & βίντεο)


Χιλιάδες διανομείς της efood σε όλη την Ελλάδα πραγματοποίησαν δυναμικές κινητοποιήσεις, στάσεις εργασίας και μοτοπορείες, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της εταιρείας και το εργασιακό πλαίσιο.

Η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου (ΣΒΕΟΔ) προκήρυξε στάση εργασίας και μοτοπορεία ενώ υποστηρίζεται και από το Συνδικάτο Επισιτισμού και Τουρισμού.

Οι διανομείς στην Αθήνα έφτασαν έξω από τα γραφεία της e-food και εκεί αντίκρυσαν την αστυνομία η οποία είχε αποκλείσει το σημείο και την πρόσβαση, μην επιτρέποντας έτσι εκπροσώπους των εργαζομένων να εισέρθουν στα γραφεία και να συναντήσουν τους υπεύθυνους.

Μετά από διαπραγματεύσεις και παρά την αρχική άρνηση της διεύθυνσης της εταιρείας να συναντηθεί με εκπροσώπους των εργαζομένων, το αίτημα έγινε τελικά δεκτό.

Όπως δήλωσαν εκπρόσωποι των εργαζομένων η σημερινή δυναμική κινητοποίηση υποχρέωσε την efood να συναντηθεί τελικά μαζί τους.

Στο Twitter, για άλλη μια φορά, οι χρήστες στηρίζουν τους εργαζόμενους και παρέχουν χρήσιμη ενημέρωση σχετικά με τις κινητοποιήσεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: