Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που τράβηξε ο Τούρκος «φυγάς» στο Καστελόριζο


Αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο στο Καστελόριζο.Τα ξημερώματα της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου καταγράφηκαν περίεργες κινήσεις στο Καστελόριζο, που προκάλεσαν την κινητοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών.

Όπως μετέδωσε το OPEN TV και η δημοσιογράφος Γεωργία Λαγού, εντοπίστηκαν από τις αρχές στο Καστελόριζο δύο Τούρκοι που κολυμπούσαν στη θαλάσσια περιοχή.

Συναγερμός σήμανε στο Καστελόριζο καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου εντοπίστηκαν δύο Τούρκοι που κολυμπούσαν στη θαλάσσια περιοχή, προκαλώντας την κινητοποίηση των αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, τα δύο άτομα που εντοπίστηκαν να κολυμπούν στο Καστελόριζο πριν από το πρώτο φως της ημέρας, ισχυρίστηκαν ότι ξεκίνησαν από τα τουρκικά παράλια και έφτασαν κολυμπώντας στο Καστελόριζο.

Όταν οι αρχές τους πλησίασαν, αντιστάθηκαν με αποτέλεσμα να συλλάβουν τον έναν εκ των δύο, ο οποίος κρατείται στο Λιμεναρχείο στο Καστελόριζο. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δεύτερος, εκείνη την ώρα μπήκε στο πλοίο της γραμμής που απέπλεε με προορισμό τη Ρόδο, με τις αρχές να τον συλλαμβάνουν αφού έστησαν καρτέρι στο λιμάνι της Ρόδου.

Οι δύο Τούρκοι ισχυρίστηκαν ότι είναι Γκιουλενιστές και πως κατέφυγαν στην Ελλάδα για να αποφύγουν τις συνέπειες από το καθεστώς Ερντογάν. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, οι δύο τους έφεραν πλαστά έγγραφα.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Αρχές κάνουν εξονυχιστικούς ελέγχους στα κινητά τηλέφωνα των δύο Τούρκων.Ο ένας κρατείται στη Ρόδο και ο άλλος στο Καστελόριζο.

Το Open αποκάλυψε χθες το βίντεο που τράβηξε ο ένας από τους δύο μόλις πάτησε το πόδι του στο Καστελόριζο, ενώ όπως φαίνεται υπάρχει το στίγμα με το ακριβές σημείο, κάτι με το οποίο ασχολούνται οι Αρχές για να ανακαλύψουν για ποιον λόγο υπάρχουν τόσες λεπτομέρειες. 

Στο νησί έχει μεταβεί η κρατική ασφάλεια που θα ασχοληθεί με τους δύο Τούρκους. Σημειώνεται ότι οι δύο Τούρκοι κολυμπούσαν με βατραχοπέδιλα και μάσκα, ενώ είχαν μαζί τους σε μια τσάντα μια αλλαξιά ρούχα, μια πυξίδα και δύο μαχαίρια.

Δείτε το βίντεο που τράβηξε ο Τούρκος «φυγάς» στο Καστελόριζο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom