Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΩΡΑ συναγερμός στο Ελευθέριος Βενιζέλος - Αεροπλάνο από Ατλάντα ετοιμάζεται να προσγειωθεί χωρίς φρένα


Συναγερμός έχει σημάνει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αεροπλάνο που εκτελεί την πτήση από Ατλάντα προς Αθήνα έχει πρόβλημα στα φρένα, συγκεκριμένα υπερθέρμανση και θα προσπαθήσει να προσγειωθεί.

Στο Ελευθέριος Βενιζέλος βρίσκονται μεγάλες δυνάμεις από την πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ με τον πύργο ελέγχου να έχει ενημερώσει όλο το προσωπικό της πίστας του αεροδρομίου να είναι σε απόλυτη ετοιμότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο αεροπλάνο, που αυτή την ώρα κάνει κύκλους πάνω από την Αττική, επιβαίνουν 248 άτομα!

Σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού έχουν τεθεί οι αρχές στο αεροδρόμιο της Αθήνας, καθώς αεροσκάφος τύπου Airbus A333 ετοιμάζεται να προσγειωθεί, ενώ έχει διαπιστωθεί βλάβη στα φρένα. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι δυνάμεις της έχουν τεθεί σε κατάσταση full emergency και εφαρμόζουν το σχετικό πρωτόκολλο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Το αεροσκάφος της εταιρείας Δέλτα εκτελεί την πτήση Ατλάντα - Αθήνα.

Η βλάβη που έχει αναφερθεί είναι υπερθέρμανση στα φρένα.

Update:Προσγειώθηκε με ασφάλεια το αεροσκάφος που είχε ενδείξεις βλάβης

Προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το αεροσκάφος της Delta Airlines που εκτελούσε την πτήση Ατλάντα - Αθήνα και φερόταν να είχε πρόβλημα στα φρένα και τα υδραυλικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom