Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο “Εθνικάρας” Γιάννης Μαντζουράνης (βίντεο)


Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς πέθανε σήμερα το μεσημέρι σε ηλικία 87 ετών ο Γιάννης Μαντζουράνης, ευρέως γνωστός ως "Εθνικάρας", ο πλέον αγαπητός φίλαθλος στην Ελλάδα.

Η υγεία του είχε επιβαρυνθεί σημαντικά τον περασμένο Ιούλιο, καθώς μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ του Ευαγγελισμού λόγω κορονοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή του επιβαρύνθηκε τα τελευταία 24ωρα και το μεσημέρι άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Γιάννης Μαντζουράνης ήταν μία από τις πιο θρυλικές μορφές των ελληνικών γηπέδων. Υπόδειγμα οπαδού που λάτρευε τον Εθνικό Πειραιά, αλλά και την εθνική μας ομάδα. Το «Πάμε Εθνικάραααααα» ήταν ένα σύνθημα που στιγμάτισε γενιές.

Ο 87χρονος Γιάννης Μαντζουράνης από την Κυνουρία, λατρεύτηκε από τους οπαδούς όλων των ομάδων και έγινε μέχρι και τραγούδι από τον Νίκο Καρβέλα.

Από ηλικία 10 ετών παρακολουθούσε τον Εθνικό και ακολουθούσε την ομάδα παντού όλα αυτά τα χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το 2014, όταν άρχισαν τα πρώτα προβλήματα υγείας, έλεγε ότι είχε χάσει μόλις 12 ματς.

Τον «Εθνικάρα» αποχαιρέτησε ο γιός του, Γιώργος στα social media, με την ακόλουθη ανάρτηση

Συλλυπητήρια από τη Super League:

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη Ματζουράνη, του θρυλικού "Εθνικάρα", ο οποίος για δεκαετίες κόσμησε τα ελληνικά γήπεδα με την ανιδιοτελή του αγάπη για την ομάδα του τον Εθνικό Πειραιώς, την Εθνική Ελλάδας, αλλά και συνολικά για το ποδόσφαιρο.

Αγαπητός σε όλους τους φιλάθλους, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, ο "Εθνικάρας" Γιάννης Ματζουράνης, είχε λάβει βραβείο από τη Super League, στην εκδήλωση για τα "60 Χρόνια της Α' Εθνικής", καθώς στο πρόσωπό του τιμήθηκαν όλοι οι φίλαθλοι που στηρίζουν τις ομάδες τους, δείχνοντας την αγάπη τους και το σεβασμό στο ποδόσφαιρο.

"Α ρεεεε Εθνικάραααα", καλό ταξίδι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom