Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Θρίλερ στη Σάμο: Πτώση μικρού αεροσκάφους σε θαλάσσια περιοχή


Πτώση μικρού αεροσκάφους σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στη θαλάσσια περιοχή του Ποτοκακίου, κοντά στο αεροδρόμιο «Αρίσταρχος ο Σάμιος» κι αυτή την ώρα οι έρευνες για την ανεύρεσή του είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για αεροσκάφος τύπου Cessna 172.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από σκάφος του Λιμενικού Σώματος, σκάφος της Frontex, αλιευτικό σκάφος, ενώ και ελικόπτερο Super Puma από τη Χίο βρίσκεται καθ’ οδόν για έρευνα στην περιοχή. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 2 επιβαίνοντες.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, πρόκειται για αεροσκάφος που εκτελούσε μισθωμένη πτήση από το Ισραήλ. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος αντιμετώπισε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της προσέγγισης στο αεροδρόμιο της Σάμου.

http://www.samiakonvima.gr/

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr πρόκειται για ισραηλινό αεροσκάφος το οποίο βρισκόταν σε διαδικασία προσγείωσης. 

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ειδοποίησε την Πολεμική Αεροπορία ότι έχει χαθεί το ίχνος από τα ραντάρ, στην θαλάσσια περιοχή της Σάμου κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία προσγείωσης.

Ήδη η Πολεμική Αεροπορία έχει σηκώσει ένα ελικόπτερο Super Puma για τον εντοπισμό του αεροπλάνου, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει και δύο πλωτά του Λιμενικού.

Πληροφορίες που δημοσιεύει το protothema.gr  αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν οι δύο επιβαίνοντες σε αυτό και είναι νεκροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom