Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Εφιάλτης στη Χαλκίδα: 25χρονη κατήγγειλε ότι 29χρονος την κρατούσε όμηρο και την βίαζε επί 14 μέρες


Νέο περιστατικό βιασμού σημειώθηκε στην καρδιά της Χαλκίδας και συγκεκριμένα μέσα σε ένα διαμέρισμα καθώς, μια 25χρονη κατήγγειλε ότι ήταν όμηρος, ενός ατόμου, για δεκατέσσερις ημέρες.

Συγκεκριμένα η 25χρονη κατήγγειλε ότι ένας 29χρονος Βουλγαρικής καταγωγής, την κρατούσε για δεκατέσσερις ημέρες, στο σπίτι του σε περιοχή της Χαλκίδας, όπου σύμφωνα με την ίδια την βίαζε.

Ο 29χρονος προσέλκυσε την κοπέλα μέσω viber, όπου την προσκάλεσε να έρθει στην Ελλάδα. Η ίδια τον επισκέφτηκε στις 2 Σεπτεμβρίου, όταν και πήγε στη Χαλκίδα.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο evima.gr, η 25χρονη μετέβη σοκαρισμένη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, περιγράφοντας στους αστυνομικούς όλα όσα φρικιαστικά είχε βιώσει.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως ο 29χρονος, βγήκε για λίγο έξω από το σπίτι και εκείνη βρήκε αμέσως την ευκαιρία να καλέσει το 100.

Μετά την καταγγελία της 25χρονης οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 29χρονο, ο οποίος αρνείται όλες τις κατηγορίες και εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στον ανακριτή, κατηγορούμενος για αρπαγή και βιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, υποστηρίζει ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την 25χρονη με τη συναίνεσή της. Επίσης, υποστήριξε ότι με τη συναίνεσή της ήρθε από τη Λιθουανία στη Χαλκίδα.Ανέφερε επιπλέον πως εκείνος πλήρωσε τα εισιτήρια της.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως ήταν μαζί στο Λονδίνο χωρίς ωστόσο για την ώρα να επιβεβαιώνονται.

Η 25χρονη κατήγγειλε ότι ένας 29χρονος Βουλγαρικής καταγωγής, την κρατούσε για δεκατέσσερις ημέρες, στο σπίτι του σε περιοχή της Χαλκίδας, όπου σύμφωνα με την ίδια την βίαζε.

Αξίζει ωστόσο να σημειώσουμε ότι μετά την καταγγελία στο 100 η 25χρονη δεν έφυγε από το σπίτι και παρέμεινε και άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς.

https://www.evima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom