Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Μεγάλη νίκη ο Παναιτωλικός 2 - 1 τον Ατρόμητο μέσα στο Περιστέρι (φωτο & βίντεο)


Ο Ατρόμητος υποδέχτηκε σήμερα το απόγευμα τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.Και οι δύο ομάδες προέρχονταν από ισοπαλία με 0 - 0 κι έψαχναν την πρώτη τους νίκη για την νέα σεζόν.

Μετά από ένα σχετικά καλό παιχνίδι για την εποχή και τη ζέστη που επικρατούσε, ο Παναιτωλικός κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο σκορ και να πάρει μία μεγάλη νίκη με 2 - 1 μέσα στην έδρα του Ατρόμητου,ο οποίος στο δεύτερο μέρος φάνηκε να μένει από δυνάμεις.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες και των δύο ομάδων τα έκαναν όλα καλά μέχρι να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή. Εκεί είναι που τα εύρισκαν δύσκολα,ειδικά στα τελειώματα και δεν ανησυχούσαν τους δύο τερματοφύλακες, ενώ πολλές φορές κρατούσαν περισσότερο απ' όσο χρειάζονταν τη μπάλα.

Ο Ατρόμητος απειλούσε κυρίως σε στατικές φάσεις από τα πόδια του Μουνίθ και έτσι ήρθε το γκολ του. Για να συμβεί αυτό βέβαια χρειάστηκε και η κακή έξοδος του Ροντρίγκες. Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού έπεσε πάνω στον Κορνέλιους και ο Στρούγγης κατάφερε να ανοίξει με κεφαλιά το σκορ.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που απείλησαν περισσότερο, αλλά δεν ήταν ουσιαστικοί όταν έφταναν στην περιοχή του Ατρομήτου.

Στο 44' σε μία στατική φάση ο Ατρόμητος βρήκε το γκολ: Από εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ ο Στρούγγης νίκησε την άμυνα του Παναιτωλικού και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ γράφοντας το 1 - 0.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες με τον Παναιτωλικό να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να πιέζει συνεχώς στην περιοχή του Ατρομήτου,ο οποίος χωρίς λόγο οπισθοχώρησε.

Στο 60' ο Αναστασίου πέρασε στο γήπεδο τον Βέργο και τον  Ζέστεντ σε μία προσπάθεια να πιέσει περισσότερο και να βρει δίχτυα, κάτι που έγινε στο 72'.




Στο 72' ο Παναιτωλικός ισοφάρισε: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντίας η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Ατρομήτου,οι παίκτες του Παναιτωλικού έπαιξαν βόλεϋ με το κεφάλι και ο Βέργος με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Αμέσως μετά ο Μουνίθ έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Κουλούρη ο οποίος όμως πλάσαρε άστοχα και έχασε την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα ξανά στον Ατρόμητο.

Στο 84' ο Ατρόμητος έμεινε με 10 παίκτες μετά από την αποβολή του Μπεντινέλι με δεύτερη κίτρινη κάρτα,

Στο 90' ο Παναιτωλικός πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Ζέστεντ και "πάγωσε" το Περιστέρι.Μετά αδράνεια της άμυνας του Ατρομήτου σε στατική φάση και ο Ζέστεντ με προβολή από κοντά έκανε το 1-2!

Στο 90+6 ο Ατρόμητος πέτυχε γκολ με τον Στρούγγη,το οποίο όμως δεν μέτρησε με υπόδειξη του VAR καθώς ο παίκτης του Ατρομήτου ήταν σε θέση οφσάιτ!!!

Ετσι ο Παναιτωλικός πέτυχε την πρώτη φετινή νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, με τα γκολ να τα πετυχαίνουν οι δύο νεοεισελθέντες φορ,με τον Γιάννη Αναστασίου να μένει απόλυτα ικανοποιημένος!

Ατρόμητος: Πίρσιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Χατζηισαίας(17' λ.τ. Στρούγγης), Καστελάνο, Πάτρικ Σάλομον, Ντένιτς, Κλωναρίδης(61' Μπετινέλι), Μουνίθ(81' Σπιριντόνοβιτς) , Καρτάλης(61' Πισάνο), Κουλούρης.

Παναιτωλικός: Ροντρίγκες, Λούι, Κορνέλιους, Μαλής, Χουχούμης(45' Αντούνες), Μορσάι(77' Τσιγγάρας), Βαρόνε(77' Ντουάρτε), Φλορες, Ντίας, Μεντόσα(60' Βέργος), Καρελής (60' Ζέστεντ).








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom