Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Αδικη ήττα του Παναιτωλικού από τον ΠΑΟΚ 1 - 2 στο Αγρίνιο (φωτο & βίντεο)



Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε το απόγευμα στο Αγρίνιο τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League σ' ένα καταπληκτικό ματς.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν από την αρχή δυνατά και με καθαρά επιθετικούς προσανατολισμούς χωρίς σκοπιμότητες ψάχνοντας το γκολ και βέβαια τη νίκη ο καθένας για λογαριασμό του,ο μεν ΠΑΟΚ με τα γνωστά προβλήματα και τις απουσίες και ο Παναιτωλικός με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του.

Στο πρώτο 15λεπτο της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και είχαν την υπεροχή, αλλά στη συνέχεια ο Παναιτωλικός ανέβηκε παίζοντας πολύ επιθετικά,πιέζοντας την άμυνα του ΠΑΟΚ δημιουργώντας και χάνοντας ευκαιρίες.

Μετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι και από τους δύο αντιπάλους ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής με 2 - 1 από το Αγρίνιο, όμως μιλάμε για άδικη ήττα του Παναιτωλικού καθώς με τη σημερινή του εμφάνιση άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία. Τα άσχημα τελειώματα ήταν αυτά που του στέρησαν ακόμα και τη νίκη.... και ο Πασχαλάκης!

Στο 32' άνοιξε το σκορ ο ΠΑΟΚ: Μετά από ωραία συνεργασία του  Αουγκούστο με τον Μιτρίτσα, πάσα του Βραζιλιάνου προς τον Ρουμάνο που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με μια ωραία κεφαλιά νίκησε τον Ροντρίγκες και 0-1.

Μια εξαιρετική στιγμή για τον Παναιτωλικό να ισοφαρίσει το ματς,όταν σε κόρνερ από τα δεξιά ο Μορσάι πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού του Πασχάλακη.

Ο Παναιτωλικός απείλησε περισσότερο στο πρώτο μέρος, έχοντας εννιά τελικές, αλλά καμία στην εστία του Πασχαλάκη. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ ναι μεν είχε λιγότερες τελικές, μόλις 5, αλλά οι τέσσερις προς την εστία του Ροντρίγκες.

Με μία αλλαγή ξεκίνησε ο Γιάννης Αναστασίου στο δεύτερο ημίχρονο την ομάδα του και τον ΠΑΟΚ να μπαίνει και πάλι φορτσάτος και να απειλεί, αλλά ο Παναιτωικός σιγά - σιγά ανέβασε στροφές κι έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση.

Στο 60' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μεντόσα, ο Βέργος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ντίας από  κοντά τη δεύτερη γράφοντας το 1 - 1.

Μετά την ισοφάριση ο Παναιτωλικός ανέβασε ταχύτητα κι έψαχνε ένα δεύτερο γκολ,ενώ νευρικότητα έδειχναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ που έκαναν πολλά φάουλ.

Στο 66' ο Ντουάρτε έφτασε πολύ κοντά στο γκολ,όταν βρέθηκε σε θέση βολής, επιχείρησε με τη μια το σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Πασχαλάκη.

Ο Παναιτωλικός συνέχισε να πιέζει την άμυνα του ΠΑΟΚ, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πέτυχαν το γκολ.

Στο 80' ο Σίντκλεϊ έδωσε στον Μπίσεσβαρ και έκανε κίνηση προς την περιοχή. Ο Ολλανδός ύψωσε στον Σβιντέρσκι που έκανε πάσα με το στήθος κι έδωσε και πάλι στον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ που πάτησε περιοχή, πήρε ωραία τη μπάλα και με σουτ στην αριστερή γωνία έγραψε το 1 - 2.

Στον 89' μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό να ισοφαρίσει ξανά: Ο Καρέλης βγήκε τετ -α- τετ με τον Πασχαλάκη και προσπάθησε να τον πλασάρει απευθείας με το αριστερό,αλλά ο γκολκήπερ του ΠΑΟΚ απέκρουσε και κράτησε το 1 - 2.

Ο Παναιτωλικός το πάλεψε και στις καθυστερήσεις,αλλά δεν τα κατάφερε να ισοφαρίσει...,ενώ ο ΠΑΟΚ πέτυχε να πάρει μία ακόμα δύσκολη νίκη εκτός έδρας,μετά το άσχημο ξεκίνημα στην έδρα του.

Ο Πασχαλάκης,αλλά και... ο Καρέλης κράτησαν όρθιο τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Ο Δικέφαλος βρήκε γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα και στάθηκε εξαιρετικά τυχερός στη φάση του Καρέλη στο 89'!!!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ροντρίγκες, Χουχούμης, Βργκοτς, Λούι, Κορνέλιους(85' Μαλής), Φλόρες(70' Βαρόνε), Ντίας, Μόρσεϊ(46' Μεντόσα), Ντουάρτε(81' Μπαρμπόσα), Τσιγγάρας(85' Καρέλης), Βέργος.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Σβαμπ(71' Εσίτι), Αουγκούστο, Μουργκ(63' Ζίβκοβιτς), Μίτριτσα(63' Μπίσεσβαρ), Άκπομ(71' Σβιντέρσκι).








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom