Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Διπλό «θρίλερ» σε εξέλιξη στη Σαντορίνη: Πτώση Ι.Χ. στα βράχια στο Ημεροβίγλι - Αγνοείται νεαρός στην Οία


Ενα διπλό «θρίλερ»βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στη Σαντορίνη καθώς ένα Ι.Χ. έπεσε στα βράχια στο Ημεροβίγλι,ενώ από την Παρασκευή ένας νεαρός αγνοείται στην Οία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Cyclades24.gr, η Αστυνομία αναζητεί τον 27χρονο, Yordan Diven, ο οποίος είχε εξαφανιστεί την Παρασκευή (15/02/2019) από την περιοχή της Οίας.

Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μαύρο μπουφάν με κουκούλα, τζιν παντελόνι, αθλητικά μαύρα παπούτσια και οδηγούσε ένα αυτοκίνητο Wolgsvagen Passat. Όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλείται να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές.

Εν τω μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες στη θαλάσσια περιοχή της Καλντέρας στη Σαντορίνη, για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένου μετά την πτώση ΙΧ σε βράχια στο Ημεροβίγλι.

Στις έρευνες συμμετέχει ένα πλωτό του Λιμενικού, ιδιωτικό σκάφος, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ιδιώτης δύτης.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει διευκρινιστεί, εάν μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν άτομο, ή αν αυτό κύλησε, όπως ήταν παρκαρισμένο και κατέληξε στα βράχια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom