Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Ξέφυγε τελείως ο Πολάκης: Δίνει 3 μέρες διορία στον Στουρνάρα,αλλιώς... θα πάει από κει!

ΑΠΟΡΙΑ: Αυτός ο υπουργός πότε ασχολείται με το αντικείμενό του,όταν όλη μέρα διαβάζει τι γράφουν τα site και τα μεσάνυχτα ξιφουλκεί κατά των.... εχθρών του;

Μετά τη δημοσιοποίηση της συνομιλίας του(που μαγνητοφώνησε) με τον Γιάννη Στουρνάρα την οποία ο υπουργός, ισχυρίστηκε, ότι κατέγραφε προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, έρχεται και... η συνέχεια.

 Με τον Παύλο Πολάκη να “χτυπάει” από το αγαπημένο του Facebook, την αγαπημένη του ώρα (ξημερώματα), με στόχο και πάλι τα ΜΜΕ, αλλά και τον διοικητή της ΤτΕ.

Ο Παύλος Πολάκης δηλώνει, πλέον, δικαιωμένος για την εξέλιξη στην υπόθεση του δανείου που πήρε και καταφέρεται κατά των ΜΜΕ με τις γνωστές φράσεις περί βόθρων, καλώντας όσους τον κατηγόρησαν να πιουν τώρα… πορτοκαλάδα, καθώς προφανώς μετά την περιβόητη γκαζόζα στη Βουλή τα αναψυκτικά είναι της μόδας στον πολιτικό, κατά τα άλλα, λόγο.

Όσο για τον κεντρικό τραπεζίτη η “προειδοποίηση” είναι ξεκάθαρη, τονίζει ότι θα… τα πούνε από κοντά εάν δεν κάνει όσα του είπε, εάν δεν ελέγξει δηλαδή τα δάνεια που εκείνος του υπέδειξε…

«Θα περιμένω 3 μέρες να ελέγξετε και τα δάνεια που σας είπα στο τηλέφωνο. Μετά, αν δεν, θα ‘ρθω από κει να κουβεντιάσουμε από κοντά«, γράφει χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης, που μιλά για «δολοφονία χαρακτήρα» και «αλήτικη επίθεση» κατά του ίδιου και της οικογένειάς του.

Δείτε τη νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη


Είναι η δεύτερη αιχμηρή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που απευθύνεται στον κεντρικό Τραπεζίτη, Γιάννη Στουρνάρα μετά την απόφαση του τελευταίου να καλέσει την Attica Bank για εξηγήσεις σχετικά με το καταναλωτικό δάνειο των 100.000€ που πήρε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.


Το θέμα θα φτάσει στη Βουλή, μετά από σχετική ερώτηση που έκανε προς τον υπουργό Οικονομίας ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όλα αυτά ενώ σάλο έχει προκαλέσει ο ισχυρισμός του Παύλου Πολάκη πως τηλεφώνησε και κατέγραψε τη συνομιλία του με τον Γιάννη Στουρνάρα. Έντονα αντέδρασε η Νέα Δημοκρατία, που σε ανακοίνωσή της σημείωσε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας – «ζηλεύοντας τις πρακτικές του Γιάνη – Κλουζώ Βαρουφάκη»- αποπειράθηκε να εκβιάσει τον κεντρικό τραπεζίτη. Επιπλέον κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως καλύπτει τον «ανεκδιήγητο υπουργό του».

Τέλος καλεί εμμέσως την Δικαιοσύνη να παρέμβει για αυτή την «εξόφθαλμη κακουργηματική ενέργεια».
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom