Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Απίστευτο: Γύρισαν βίντεο με τον Τσίπρα να διαφημίζει το... αντίδωρο! (δείτε το)

Οι διορθώσεις πριν το διάγγελμα,το πούρο,οι κλειστές πόρτες,η... χαρούμενη δικαιούχος και λοιπές γελοιότητες δεν πείθουν κανέναν Αλέξη,διότι απλούστατα όλοι στην Ελλάδα ζούμε κι όταν έρθει η ώρα το πικρό ποτήρι θα το πιεις και συ!
Ζείδωρον

Το κοινωνικό μέρισμα επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για να πρωταγωνιστήσει πρώτη φορά σε βίντεο που δημοσιοποιεί η κυβέρνηση προκειμένου να πείσει τους πολίτες για το έργο που παράγει.

Είχαν προηγηθεί τα βίντεο για τα εργασιακά δικαιώματα, την αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας και τη βελτίωση των συνθηκών κράτησης στις φυλακές.

Στο διάρκειας 112 δευτερολέπτων βίντεο ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται να προετοιμάζει το διάγγελμα που εκφώνησε στις 13 Νοεμβρίου.

Το βίντεο ξεκινά με κοντινό στα πορτοφόλια δύο ηλικιωμένων που έχουν λίγα και λιγότερα και συνεχίζεται με υπονοούμενα για όσους «έχουν πάρα πολλά». Στο σημείο αυτό ο σκηνοθέτης και ο μοντέρ του βίντεο έχουν επιλέξει ως πλάνα ένα πούρο, μια κλειστή σκοτεινή πόρτα και ένα χέρι που προσπαθεί και τελικά καταφέρνει να ανοίξει τις «πύλες» της φοροδιαφυγής προκειμένου, όπως αναφέρεται, να δοθούν «τα κέρδη σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη».

Το σκηνικό στη συνέχεια μεταφέρεται στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Αλέξη Τσίπρα να διαβάζει το κείμενο του διαγγέλματος και να κάνει διορθώσεις της τελευταίας στιγμής ενώ ως μουσικό «χαλί» ακούγονται αποσπάσματα από την ανακοίνωση. Όταν, δε, ακούγεται η φράση «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» η κάμερα εστιάζει στο χαμογελαστό πρόσωπο του πρωθυπουργού που διαβάζει τις ίδιες ακριβώς λέξεις.

Ως... κερασάκι στην τούρτα εμφανίζεται, τέλος, μια χαρούμενη δικαιούχος του μερίσματος η οποία λέει χαμογελαστή ότι τα χρήματα αυτά που δίνονται «είναι πράξη ανθρώπινη και αποδεκτή και ένδειξη σεβασμού».

Στην ανάρτησή του στο twitter ο Αλέξης Τσίπρας «πανηγυρίζει» ότι «το μέρισμα από την δημοσιονομική υπεραπόδοση θα είναι για φέτος ύψους 1,4 δισεκατομμυρίων ευρώ και θα διανεμηθεί δίκαια, στους πολίτες που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Με προτεραιότητα στους άνεργους, τους νέους, τους χαμηλοσυνταξιούχους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom