Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017

«Βόμβα» από τον προπονητή της Καλαμαριάς: «Ομάδες της Football League δέχονται 4-5 γκολ για 20.000 ευρώ»!


Απίστευτες καταγγελίες από τον τεχνικό του Απόλλωνα Πόντου (Καλαμαριάς), Δ. Καλαϊτζίδη, για το πώς «στήνονται» αγώνες της Football League με τον ίδιο να ζητά να τον καλέσει ο αθλητικός εισαγγελέας!

Μία, πραγματικά, τρομερή κατάσταση στο πρωτάθλημα της Football League περιέγραψε ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Αιγινιακό.

Ο κ. Καλαϊτζίδης ζήτησε να τον καλέσει ο αθλητικός εισαγγελέας, προκειμένου, όπως τόνισε, να του πει τους απίστευτους τρόπους και τις τακτικές, που χρησιμοποιούνται, για να «στηθούν» αγώνες!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του: 
«Προτείνω στον αθλητικό εισαγγελέα να με καλέσει και να του πω για παράγοντες που παίρνουν τηλέφωνο στο ημίχρονο και λένε να βάλουν ένα και δύο γκολ και να χάσουν με 4-5 γκολ!

Διαιτητές που μιλάνε με κάποιον τεχνικό διευθυντή, κουμπάρο του προέδρου και παίρνουν εντολές να στήνουν το ματς και να μπαίνουν κάποια γκολ, για να κερδίζει η ομάδα 20.000 ευρώ.

Περιμένω τον εισαγγελέα να με καλέσει, να τα αξιολογήσει όλα αυτά, για να καθαρίσουμε αυτό το δύσμοιρο ποδόσφαιρο από τα μιάσματα που κυκλοφορούν μέσα σε αυτό».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: