Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: “Ήταν ένα κτήνος – Ξεβολεύτηκε και εκδικήθηκε σκοτώνοντας τα παιδιά του” (φωτο & βίντεο)


Για έναν άνθρωπο με προβλήματα τα οποία κανείς ωστόσο δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα τον οδηγούσαν σε αυτό το σημείο, κάνουν λόγο όσοι γνώριζαν τον 40χρονο υπαξιωματικό της
Πολεμικής Αεροπορίας που έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα καίγοντας ζωντανά τα δυο αγγελούδια του.

Η πράξη του δεν δικαιολογείται από καμία λογική, λένε όσοι γνώριζαν την οικογένεια και τον 40χρονο. Όπως είπε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 φίλος της μητέρας “αυτός ξεβολεύτηκε από τη φροντίδα των πεθερικών του και των φίλων της οικογένειας” και έτσι για να τους εκδικηθεί μετά το διαζύγιο φαίνεται ότι πήρε την αποτρόπαια απόφαση να αυτοκτονήσει παίρνοντας μαζί του τα δυο παιδιά.
Επί δεκαετίες φίλος της οικογένειας της μητέρας ο Χρήστος Παντολέων, λέει ότι ο 40χρονος επισμηνίας “γενικά έδειχνε ότι δεν ήταν νορμάλ άνθρωπος χωρίς όμως να έχει δώσει δείγματα ότι έχει κάτι τέτοιο στο μυαλό του”.
Λέει ωστόσο παράλληλα πως “δεν εκφράζονται με λόγια αυτά που γίνονταν στο σπίτι από τη συμπεριφορά του”.
Χαρακτηρίζει μάλιστα “τέρας” και “κτήνος” τον 40χρονο που επέλεξε να κάνει αυτή την αποτρόπαια πράξη στερώντας τη ζωή από τα δυο οκτάχρονα παιδιά του.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή τα δυο παιδάκια φαίνεται ότι βρήκαν μαρτυρικό θάνατο από τις αναθυμιάσεις. Πέθαναν όπως όλα δείχνουν από την εισπνοή καπνού. Τα χεράκια τους ήταν “καπνισμένα” προφανώς από την προσπάθειά τους να βγουν από το δωμάτιο-παγίδα όπου τα είχε κλειδώσει ο 40χρονος.
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom