Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Ένταση και στο Ειρηνοδικείο! - Οι "Δεν Πληρώνω" απαιτούν να μπουν στο κτίριο για να ματαιώσουν πλειστηριασμούς (φωτο & βίντεο)

Πρωτοφανής αστυνομική δύναμη για να γίνουν οι πλειστηριασμοί

- Λεκτικοί διαπληκτισμοί αυτή την ώρα μεταξύ των "Δεν Πληρώνω" και αστυνομικών - Παντού αστυνομικοί προκειμένου να μην εμποδιστούν οι πλειστηριασμοί - Ακόμα και
στην έδρα είναι πάνοπλοι αστυνομικοί - Απαγορεύθηκε ακόμα και η είσοδος στους δημοσιογράφους

Αστυνομοκρατούμενο είναι το Ειρηνοδικείο της Αθήνας λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των «Δεν Πληρώνω» κατά της διεξαγωγής πλειστηριασμών. Ηδη επικρατεί ένταση με τους «Δεν Πληρώνω» να απαιτούν να μπουν μέσα στο κτίριο. Οι Δεν Πληρώνω δηλώνουν αποφασισμένοι να μπουν στην αίθουσα ενώ εξαπολύουν ύβρεις κατά του προέδρου των συμβολαιογράφων. «Είστε δοσίλογοι», φωνάζουν.
Παντού υπάρχουν αστυνομικοί, ακόμα και στην έδρα, ενώ δεν επιτρέπεται ούτε η είσοδος των δημοσιογράφων στην δικαστική αίθουσα.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:10


Αντιπροσωπεία του κινήματος «Δεν Πληρώνω», μαζί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και έναν συμβολαιογράφο των Αθηνών βρέθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Το έκαναν προκειμένου, όπως λένε, να καταγγείλλουν την παράνομη διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης των συμβολαιογράφων (σ.σ. όπου αποφασίστηκε αναστολή της αποχής από τους πλειστηριασμούς. Υποστηρίζουν, επίσης, ότι έχει κληθεί να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα ο πρόεδρος των συμβολαιογράφων, Γιώργος Ρούσκας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ – ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom