Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

ΔΕΙΤΕ LIVE Βέλγιο - Ελλάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018


Στην πρωτεύουσα της Ευρώπης αγωνίζεται,απόψε στις 21:45,η Εθνική Ελάδας απέναντι στην Εθνική ομάδα του  Βελγίου στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 8ου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Δείτε live την κρίσιμη αναμέτρηση από τον ΣΚΑΪ

4 στα 4 έχουν οι Βέλγοι και με 21 γκολ ενεργητικό είναι πρώτοι και φαβορί στον όμιλο

Οι «κόκκινοι δράκοι» είναι το απόλυτο φαβορί του προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά οι Έλληνες διεθνείς θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν και αξίζουν μια θέση στα τελικά

Ο πρώτος γύρος του 8ου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ οπότε και διεξάγεται στο "King Baudouin Stadium" των Βρυξελλών το ντέρμπι των αήττητων.

Οι «κόκκινοι δράκοι» του Βελγίου, που είναι και η μοναδική ομάδα που έχει κάνει το 4χ4, είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στην ελληνική ομάδα, η οποία τον περασμένο Νοέμβριο έμεινε ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης, χάρις στο γκολ του Τζαβέλλα στις καθυστερήσεις κόντρα στην Βοσνία έχοντας πλέον 3 νίκες και 1 ισοπαλία.

«Δεν θα έχουμε το μυαλό μας μόνο στην άμυνα, αλλά και στο πως θα σκοράρουμε», ξεκαθάρισε χθες το βράδυ στην συνέντευξη Τύπου ο Μίχαελ Σκίμπε ο οποίος γνωρίζει πως ένα θετικό αποτέλεσμα στις Βρυξέλλες θα μας δώσει το πλεονέκτημα έναντι των Βόσνιων στη μάχη της 2ης θέσης (που οδηγεί στα μπαράζ), αλλά θα διατηρήσει ζωντανές και τις ελπίδες μας για την πρωτιά (και το απευθείας εισιτήριο για τα τελικά της Ρωσίας).

Βέβαια το έργο των Ελλήνων διεθνών είναι πολύ δύσκολο καθώς το Βέλγιο πέραν του ότι είναι αήττητο, σ’ αυτά τα 4 ματς έχει πετύχει 21 γκολ και έχει δεχθεί μόλις 1 (!), ενώ στην έδρα του είναι αήττητο σε επίσημο αγώνα εδώ και 7 χρόνια!

Μάλιστα οι αντίπαλοι μας είναι αήττητοι στα 14 τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει, με την τελευταία τους ήττα να καταγράφεται από την Πορτογαλία του Σάντος με 2-1, σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν αγωνίστηκαν οι Εντέν Αζάρ, Ντε Μπρόινε, οι οποίοι για πρώτη φορά θα απουσιάσουν ξανά από το σημερινό παιχνίδι.

Προβλήματα έχει και η Ελλάδα, καθώς ο Σκίμπε δεν υπολογίζει τους τραυματίες Καρνέζη, Καρέλη και τον τιμωρημένο Κυριάκο Παπαδόπουλο ενώ ο Γερμανός αν και εμφανιζόταν να αμφιταλαντεύεται μεταξύ του Μάνταλου και Ζέκα, τελικά άφησε έξω από το βασικό σχήμα τον τελευταίο, αλλά και τον Μανιάτη επιλέγοντας για τον άξονα της μεσαίας γραμμής τον Ταχτσίδη.

Για την Ελλάδα το ματς στις Βρυξέλλες δεν είναι τελικός (αυτός ο χαρακτηρισμός αφορά το επόμενο παιχνίδι τον ερχόμενο Ιούνιο στην Ζένιτσα κόντρα στην Βοσνία), αλλά είναι σίγουρα το παιχνίδι στο οποίο μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και να κάνει ξανά την (ποδοσφαιρική) Ευρώπη να… παραμιλά.

Οι ενδεκάδες
Βέλγιο (Μαρτίνεθ) Κουρτουά, Αλντερβέιρελντ, Ναιγκολάν, Βερτόνγκεν, Βίτσελ, Φελαϊνί, Λουκάκου, Καράσκο, Μέρτενς, Τσαντλί, Σιμάν.

Ελλάδα (Σκίμπε) Καπίνο, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ταχτίδης, Σάμαρης, Μάνταλος,Σταφυλλίδης, Φορτούνης, Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom