Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Μισθοί-πρόκληση για golden boys του ΣΥΡΙΖΑ,την ώρα που πετσοκόβουν συντάξεις


Ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, με απόφασή του, έδωσε αύξηση 50% στη διευθύντρια υποδοχής, ανεβάζοντας τις μηνιαίες αποδοχές της από τα 2.604 ευρώ σε 3.950.

Στραγγίζουν τα αποθεματικά των υπουργείων προκειμένου να καλυφθούν οι πληρωμές των νέων μετακλητών και ειδικών συμβούλων που προστίθενται στα γραφεία τριών υπουργών αλλά και οι αυξήσεις που δίνονται σε κυβερνητικά στελέχη.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην αύξηση των δαπανών του, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, έχει το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής του Γιάννη Μουζάλα. Όχι μόνο διότι πολλαπλασίασε αναδρομικά από 7 σε 24 τους υπαλλήλους που μπορεί να έχει στο γραφείο του ο υπουργός, αλλά και διότι χορήγησε αύξηση άνω του 50% στη διευθύντρια Υποδοχής, της οποίας η μηνιαία αμοιβή έφτασε από τα 2.604 ευρώ στα 3.950.

Παράλληλα ο Ελεύθερος Τύπος γράφει για την τροπολογία την οποία αναδείξαμε χτες με τους διπλασιασμούς των μισθών στον γενικό διευθυντή και στον αναπληρωτή διευθυντή του ΟΔΔΗΧ,από 4.631 ευρώ σε 8.315 ευρώ το μήνα.

Την ίδια ώρα γίνεται του κουτρούλη ο γάμος με προσλήψεις ημετέρων και φωτογραφικές αυξήσεις στους μισθούς και τα εφάπαξ συγκεκριμένων διευθυντικών στελεχών ΔΕΚΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: