Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Παραλίγο σύρραξη στο Βόλο με Κασιδιάρη και Ηλιόπουλο! - Πώς έφυγαν με ξύλα και κράνη! (βίντεο)


- Ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν καλεσμένος σε εκπομπή τοπικού καναλιού
- Αντιεξουσιαστές πήγαν στο σημείο και στο "τσακ" αποφεύχθηκε σύρραξη
- Η εκπομπή διακόπηκε και οι δύο βουλευτές βγήκαν στο δρόμο με ξύλα και κράνη
- ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που βγαίνουν από το κτίριο


Όλα έγιναν έξω από τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού "Άστρα" όπου είχε πάει ο Ηλίας Κασιδιάρης, για συνέντευξη στον δημοσιογράφο του σταθμού, Δημήτρη Μαρέδη. Η παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη και η φιλοξενία του από τον τηλεοπτικό σταθμό προκάλεσε την συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στην Γαλλίας – Κοραή, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, των Κασιδιάρη, Ηλιόπουλο και Μιχαλολιάκου με αναφορές στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Ρουπακιά.

Η συνέντευξη διακόπηκε και δεν συνεχίστηκε, ενώ οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν έξω από τα γραφεία του "Άστρα" φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και ΜΑΤ.

Χαρακτηριστικά, ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε την ώρα της συνέντευξης: "Μπορώ να πάω τώρα γιατί έχουμε γεγονότα. Αυτή είναι η δημοκρατία όπως βλέπετε..."

Η συνέχεια ήταν άκρως επεισοδιακή! Ο βουλευτής, Ηλίας Κασιδιάρης, συνοδευόμενος από τον συνάδελφο του, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, εξοπλισμένοι με κράνη και ξύλα και συνοδευόμενοι από συντρόφους τους αντίστοιχα εξοπλισμένους, φυγαδεύτηκαν από την είσοδο του γκαράζ του κτιρίου του Astra που βρίσκεται επί της οδού Κοραή, επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητά τους και αποχώρησαν λίγο μετά τις 4.15.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναμένεται να επισκεφτεί αύριο την Λάρισα, στο πλαίσιο πολιτικής εκδήλωσης, κάτι που έχει ανάψει… "φωτιά" στις αρχές. Ο λόγος είναι οι αντιδράσεις από διάφορους φορείς, με αποκορύφωμα την ανακοίνωση του δήμου Λαρισαίων που χαρακτηρίζει τον βουλευτή ως "ανεπιθύμητο" στη Λάρισα.
Πηγή: magnesianewsastratv,

Δεν υπάρχουν σχόλια: