Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Νέο επίθεση όπως του Λονδίνου στην Αμβέρσα! - Συνελήφθη ο δράστης! (φωτο & βίντεο)


- Στο παρά 1' αποτράπηκε νέο μακελειό αυτή την φορά στην Αμβέρσα του Βελγίου
- Ανδρας, γαλλικής καταγωγής ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα με το αυτοκίνητό του και προσπάθησε να πέσει πάνω σε πεζούς σε μεγάλο εμπορικό δρόμο της πόλης
- Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν μαχαίρια και άλλα όπλα σύμφωνα με την εισαγγελία


24 ώρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο ένας άνδρας προσπάθησε να πέσει πάνω σε πεζούς σε κεντρικό εμπορικό δρόμο της Αμβέρσας στο Βέλγιο! Ο δράστης συνελήφθη. Δείτε την στιγμή που ειδικό ρομπότ της αστυνομίας ερευνά το αυτοκίνητο του δράστη.

Eνας άνδρας, οδήγησε με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Ντε Μέιρ, εμπορικό δρόμο που ήταν γεμάτος κόσμο αλλά τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί. Μέσα στο αυτοκίνητό του, βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο, όπως μαχαίρια, όπλα και ένα δοχείο το οποίο περιείχε άγνωστο υλικό σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο άνδρας σύμφωνα με νεότερα στοιχεία είναι Γάλλος 40 ετών και ονομάζεται Μωχάμεντ Ρ. και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία είναι φανατικός ισλαμιστής. Όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες το αυτοκίνητο που οδηγούσε έτρεχε τόσο πολύ που οι πεζοί αναγκάστηκαν να τρέξουν μακριά για να σωθούν. Το αυτοκίνητο είχε γαλλικές πινακίδες.

Το σημείο έχει αποκλειστεί και είναι έντονη η παρουσία της αστυνομίας και του στρατού.

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom