Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Θρίλερ στην Καστοριά: Νεκρός οδηγός ταξί με σφαίρα στον κρόταφο (φωτο & βίντεο)

ΣΟΚαρισμένοι οι οδηγοί ΤΑΞΙ στην Καστοριά

Κι ενώ ακόμα δεν έχουν εξιχνιασθεί οι δύο επιθέσεις σε οδηγούς ταξί στην Κηφισιά μία νέα δολοφονία ταξιτζή χτες το βράδυ σε χωριό κοντά στην Καστοριά έρχεται να σκορπίσει τον πανικό και στην επαρχία. 

Συγκεκριμένα γύρω στις 8:00 το βράδυ της Παρασκευής στην μέση της διαδρομής από τα φανάρια Λεύκης προς Κορομηλιά,στην Καστοριά,χάθηκε το ειδικό σήμα από το ΤΑΞΙ που οδηγούσε ένας άτυχος 52χρονος και αμέσως σήμανε συναγερμός στους συναδέλφους του αλλά και στην Αστυνομία.

Λίγα λεπτά αργότερα άντρες της Αστυνομικής Δ/νσης Καστοριάς εντόπισαν το ΤΑΞΙ σε έναν χωματόδρομο και τον άτυχο άντρα 50 μέτρα μακρυά δίπλα στο ποτάμι.

Αμέσως αποκλείστηκε η περιοχή και ειδοποιήθηκε το Εγκληματολογικό της Κοζάνης.

Ο άτυχος άντρας είχε καταγωγή από την Τσάκωνη Καστοριάς και ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Βραδινές ώρες σήμερα σε αγροτική περιοχή στη Λεύκη Καστοριάς βρέθηκε νεκρός 52χρονος ημεδαπός άνδρας με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Σε απόσταση 40 έως 50 μέτρων περίπου από το σημείο βρέθηκε όχημα ταξί ιδιοκτησίας του.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο:



ΣΟΚαρισμένοι οι οδηγοί ΤΑΞΙ στην Καστοριά

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι», δήλωσε στο enikos.gr υπάλληλος της εταιρείας ραδιοταξί με την οποία συνεργαζόταν ο 52χρονος αυτοκινητιστής που βρέθηκε πριν από λίγο νεκρός σε ερημική τοποθεσία στην Καστοριά.

«Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο αυτή τη στιγμή», συμπλήρωσε, καθιστώντας σαφές πως άπαντες στην εταιρεία περιμένουν τα αποτελέσματα των ερευνών της αστυνομίας που βρίσκεται σε συναγερμό.
http://www.svouranews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom