Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Ζωγράφου: Κατέστρεψαν πάλι ακυρωτικά μηχανήματα σε λεωφορεία του ΟΑΣΑ


Τρίτη καταδρομική επιχείρηση σήμερα το μεσημέρι σε λεωφορεία του ΟΑΣΑ στου Ζωγράφου με βανδαλισμούς ακυρωτικών μηχανημάτων από αγνώστους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ,περίπου 15 άτομα σταμάτησαν στη Λεωφόρο Παπάγου εν κινήσει λεωφορείο,το οποίο είχε ξεκινήσει από την αφετηρία του Νεκροταφείου, κατέβασαν τον κόσμο και αφού έσπασαν όλα τα ακυρωτικά μηχανήματα, δυο παλαιού τύπου και ένα καινούργιο, εξαφανίστηκαν.

Παράλληλα, άγνωστοι, πιθανότατα η ίδια ομάδα, κατέστρεψαν και ακυρωτικά μηχανήματα σε σταθμευμένο λεωφορείο στο τέρμα της διαδρομής.

Σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας για τη σύλληψη των δραστών.

Να σημειώσουμε ότι είχαν προηγηθεί επιθέσεις και καταστροφές ακυρωτικών μηχανημάτων στο τέρμα των λεωφορείων του Ζωγράφου τις Τετάρτες 25 Ιανουαρίου 2017 και 1 Φεβρουαρίου 2017.

Μάλιστα μετά τη δεύτερη επίθεση και για αρκετές ημέρες άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ φύλαγαν τις εισόδους της Πανεπιστημιούπολης που ήταν κοντά στις δύο αφετηρίες των λεωφορείων.

Οπως ήταν φυσικό η παρουσία αστυνομικών με στολή απέτρεψε νέες επιθέσεις,αλλά δυστυχώς τα παλικάρια βρήκαν πάλι τη λύση για να καταστρέφουν περιουσία του δημοσίου,που πληρώνουμε εμείς και οι πατεράδες τους...

Μπράβο λεβέντες,έτσι νομίζετε πως πολεμάτε το σύστημα και την κυβέρνηση,ενώ στην ουσία φορτώνετε και σεις βάρη στο λαουτζίκο!!!

Σημ: Στις 23 Φεβρουαρίου κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι Πυρήνες Λυσσασμένων Λαθρεπιβατών "ανέλαβαν" την ευθύνη για την καταστροφή ακυρωτικών μηχανημάτων και καμερών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom