Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Χρυσό τρίποντο η Λάρισα 1-0 τον Παναιτωλικό (φωτο & βίντεο)


Στο ηλιόλουστο,αλλά σχετικά άδειο AEL FC ARENA η Λάρισα υποδέχτηκε σήμερα το απόγευμα τον Παναιτωλικό για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Σ' ένα ματς με μέτριο θέαμα, πολλά λάθη εκατέρωθεν και χωρίς
φάσεις μπροστά στις δύο εστίες η Λάρισα πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς χάρη σε μια στραβοκλωτσιά νικώντας 1-0  τον Παναιτωλικό.

Η Θεσσαλική ομάδα γνωρίζοντας τη νίκη της Βέροιας που είχε προηγηθεί μπήκε πολύ δυνατά από την αρχή του αγώνα σε μία προσπάθεια να σκοράρει νωρίς και να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που κατά μεγάλο ποσοστό θα την έφερναν πιο κοντά στην παραμονή στη μεγάλη κατηγορία,μιας και τα πράγματα στην ουρά δυσκόλεψαν αρκετά.

Από την άλλη ο γνωστός Παναιτωλικός με τους 27 βαθμούς στο τσεπάκι του να θεωρεί δεδομένη την παραμονή του και να παίζει πιο άνετα.Στο πρώτο 25' οι Αγρινιώτες είχαν την κατοχή της μπάλας,ενώ οι Λαρισαίοι έφταναν στην περιοχή του Κυριακίδη μόνο από στημένες μπάλες.

Κι ενώ ο Παναιτωλικός είχε την πρωτοβουλία από μία στημένη φάση και μια στραβοκλωτσιά η Λάρισα πέτυχε γκολ στο 35'. (δείτε το εδώ)

Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ναζλίδη η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Αβραάμ,η στραβοκλωτσιά του οποίου από τα αριστερά έφερε τη μπάλα στον Φάρκας που με σουτ στην κίνηση, μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη... 1 - 0!!!

Οι παίκτες του Παναιτωλικού αμφισβήτησαν το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ και διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή για επιθετικό φάουλ στον Κούσα. 

Λήξη του ημιχρόνου με τη Λάρισα να προηγείται 1-0 σ' ένα ματς που δεν είχαν γίνει φάσεις για γκολ.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρο και οι δύο ομάδες.

Λίγα πράγματα ουσίας στο ματς και πολύ φασαρία,με τη Λάρισα να θέλει εναγωνίως να κρατήσει τη νίκη και ο Παναιτωλικός να παλεύει ανορθόδοξα για την ισοπαλία.Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω,όμως ευκαιρίες δεν δημιουργούνταν....

Και ξαφνικά μετά το 70' τα πράγματα ζωήρεψαν και παίχτηκε ένα πολύ καλό παιχνίδι,πολύ τρέξιμο και εντυπωσιακές ευκαιρίες για γκολ.

Στο 71' μία καλή φάση για την ΑΕΛ για να κάνει το 2-0. Η μπάλα έφτασε στον Ντέλετιτς ο οποίος λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή ζύγισε το πόδι του έπιασε το σουτ αλλά αυτό σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη ο οποίος στη συνεχεία απομάκρυνε.

Στο 74' μία καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό να φέρει το ματς στα ίσια. Σε φάουλ από τα αριστερά ο Ξενοδόχοφ δεν έδιωξε σωστά με τον Παπαδόπουλο να πιάνει το γυριστό και τον Κόντορ να απομακρύνει πάνω στην γραμμή σε κόρνερ.

Στο 80' νέα τεράστια ευκαιρία για τον Παναιτωλικό να ισοφαρίσει: Ο Γιαννιώτης είδε πανέμορφα τη κίνηση του Παπαδόπουλου, του πέρασε την μπάλα, ο έμπειρος επιθετικός μπήκε από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα προς τον Μάρκος Πάουλο που ερχόταν από πίσω. Αυτός έπιασε το πλασέ αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από την εστία του Ξενοδόχοφ.

Λήξη του αγώνα με την ΑΕΛ να εξασφαλίζει ένα πολύτιμο τρίποντο για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία!

*Στις καθυστερήσεις είχαμε αψιμαχίες μεταξύ δύο παικτών της Λάρισας που δέχτηκαν κίτρινη κάρτα.
* Στο ημίχρονο απεβλήθη ο Μάκης Μπελεβώνης για έντονες διαμαρτυρίες στο διαιτητή
* Ντεμπούντο του νεαρού Γιαννιώτη,που προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας του Παναιτωλικού
* 50 προσφυγόπουλα προσκεκλημένα της ΠΑΕ Λάρισα από τον κοντινό καταυλισμό του Κουτσοχέρου παρακολούθησαν τον αγώνα

* Οι φανέλες των παικτών της Λάρισας έγραφαν στο στήθος: Τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας

Α.Ε. Λάρισας (Σ. Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ναβάρο(88' Γκόλιας), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ(81' Αναστασόπουλος), Φατιόν, Ντέλετιτς, Τσακοπίνο(65' Ρέντζας), Ναζλίδης, Βαρέλα, Αβραάμ.

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Ρότσα(58' Γιαννιώτης), Μπράβο, Πάουλο, Λόπες(75' Μουνιός), Ρόσα(68' Μαρκόφσκι), Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom