Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Προβλήματα από την καταιγίδα στο Αγρίνιο (φωτο & βίντεο)


Προβλήματα προκάλεσε στο Αγρίνιο το μεσημέρι νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή με σφοδρή βροχόπτωση και χαλαζόπτωση, που έχει σαν αποτέλεσμα την ακινητοποίηση αυτοκινήτων σε δρόμους της πόλης, ειδικά στις περιοχές, όπου συνήθως παρουσιάζονται προβλήματα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση υδάτων στην περιοχή του τούνελ της περιμετρικής, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στον Άγιο Κωνσταντίνο αλλά και στην επαρχιακή οδό Αγρινίου – Ματσουκίου – Εμπεσού (παλιά εθνική οδός) από τον κόμβο στο κέντρο «Σταυροδρόμι» στον Άγιο Κωνσταντίνο, μέχρι και την διασταύρωση Αμαλίας.




Προβλήματα υπήρχαν και σε δρόμους της πόλης του Αγρινίου, εξαιτίας της κίνησης, σε συνδυασμό με τις μεγάλες συγκεντρώσεις νερού, λόγω της ποσότητας και πυκνότητας της βροχής.

Συμφωνα με νεώτερη ενημέρωση νερά εισήλθαν και σε καταστήματα στην περιοχή της Πεταλούδας,στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Η κατάσταση από την Π.Υ. Αγρινίου χαρακτηρίσζεται «διαχειρίσιμη»  » και δεν καταγράφτηκαν πλημμύρες σε οικίες – καταστήματα.

Στο μεταξύ η βροχόπτωση περιορίστηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι και διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά ε.ο. που δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία λίγο αργότερα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom