Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

60χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με φρικτό τρόπο


Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, άνδρες της Πυροσβεστικής, που κλήθηκαν να επέμβουν σε πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε ΙΧ όχημα, μάρκας Nissan, στην είσοδο του πέτρινου θεάτρου, δίπλα στο κάμπινγκ στα Νωπήγεια, στα Χανιά.

Στο σημείο έσπευσαν στις 11.18 δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον
Πυροσβεστικό Σταθμό Κισάμου με τέσσερις άνδρες που αντίκρυσαν το αυτοκίνητο να φλέγεται και από την ανοιχτή πόρτα του οδηγού να έχει πέσει έξω ένα πτώμα, απανθρακωμένο από τη μέση και πάνω.

Οι άνδρες της πυροσβεστικής κατέσβεσαν τη φωτιά στις 00.45, ενώ στο μικροσκόπιο μπαίνουν τώρα οι συνθήκες υπό τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά προκειμένου να διαπιστωθεί αν επρόκειτο για δολιοφθορά και ανθρωποκτονία ή δυστύχημα. Στον τόπο του συμβάντος μετέβη κλιμάκιο του εγκληματολογικού, αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων, ενώ ενημερώθηκε και ιατροδικαστής που συγκέντρωσαν στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο.

Μετά από ολυνύχτια έρευνα, οι αρχές κατέληξαν στην ταυτότητα του πτώματος. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πρόκειται για 60χρονο ηλεκτρολόγο. Μάλιστα κλήθηκαν οι συγγενείς του, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο 60χρονος φαίνεται πως αποφάσισε να βάλει τελος στη ζωή του με αυτό τον φρικτό τρόπο αφού όλα δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία. Σε αυτό το ενδεχομένο καταλήγει και η έρευνα του ιατροδικαστή Στ. Μπελιβάνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 60χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα ενώ είχε εκφράσει και στο παρελθόν την πρόθεση του να βάλει τέλος στη ζωή του ενώ τελευταία φορά που εξέφρασε την επιθυμία του αύτη ήταν το βράδυ της Δευτέρας που μίλησε με την αδελφή του λέγοντας της ότι θέλει να πεθάνει.

Πηγή: Cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom