Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Αυτοκτονιών το ανάγνωσμα! 80χρονος στην Κρήτη ανήμερα της γιορτής του και 21χρονος στην Κομοτηνή


Κρήτη: Αυτοκτόνησε στη γιορτή του 
- Έδωσε τέλος στη ζωή του στον οικογενειακό του τάφο!
- Η αυτοκτονία του άντρα συγκλονίζει τα Χανιά 
- Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία και τι αναφέρουν οι φίλοι του αυτόχειρα...

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 80χρονος στην περιοχή των Αρμένων στα Χανιά. Ο ηλικιωμένος άνδρας αυτοκτόνησε καταναλώνοντας πιθανότατα φυτοφάρμακο, κάτι που θα απαντηθεί από τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Τα ίχνη του 80χρονου είχαν εξαφανιστεί από την περασμένη Τετάρτη (23-04-2014) όταν έφυγε από το σπίτι του με το αυτοκίνητό του. Όσο περνούσαν οι ώρες οι δικοί του άρχισαν να τον αναζητούν με αγωνία. Τελικά ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός πάνω στον οικογενειακό του τάφο στο κοιμητήριο Αρμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αυτόχειρας αποφάσισε να αυτοκτονήσει ανήμερα της ονομαστικής του εορτής και η είδηση σκόρπισε θλίψη και σόκαρε τους κατοίκους της περιοχής που ζούσε, οι οποίοι τόνιζαν πως επρόκειτο για έναν ήσυχο άνθρωπο, που ποτέ δεν είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά του...

Κομοτηνή: Κλείδωσε τους γονείς του σε δωμάτιο και αυτοκτόνησε!
- Ο νεαρός έδωσε τέλος στη ζωή του με έναν ιδιαίτερα φρικιαστικό τρόπο 
- Ο σπαραγμός της μάνας του συγκλόνισε τη γειτονιά...

Τέλος στη ζωή του με ένα ιδιαίτερα φρικιαστικό τρόπο επέλεξε να βάλει ένας 21χρονος από τον Κέχρο Κομοτηνής τη Μεγάλη Παρασκευή καρφώνοντας στην καρδιά και τον αριστερό του πνεύμονα ένα μεταλλικό εργαλείο το οποίο χρησιμοποιείται για την κοπή ξύλων.

Ο 21χρονος είχε επιχειρήσει λίγες ημέρες πριν το μοιραίο συμβάν να βάλει τέλος στη ζωή του, με την προσπάθεια του τη Μεγάλη Τετάρτη να αποβαίνει τελικώς άκαρπη. Τότε διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του χορηγήθηκε ένα ηρεμιστικό.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη την Μεγάλη Παρασκευή όταν και αφού πρώτα κλείδωσε τους γονείς του σε δωμάτιο του σπιτιού του, κάρφωσε το μεταλλικό εργαλείο αρχικά στον αριστερό του πνεύμονα και στη συνέχεια στην καρδιά του δίνοντας έτσι τέλος στη ζωή του.

Όπως αναφέρει στο thrakitoday.com, ο ιατροδικαστής που κλήθηκε στο σπίτι, ''δεν υπάρχουν αμφιβολίες ότι πρόκειται για αυτοκτονία ενώ από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυψαν άλλα τραύματα πέραν των όσων προκάλεσε ο ίδιος ο 21χρονος στον εαυτό του''.

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως ο θάνατος δεν επήλθε ακαριαία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 21χρονος φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom