Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Απειλή για εισβολή στο Πολυτεχνείο αν εκπέμψει από εκεί η ΕΡΤ


Σαφή προειδοποίηση ότι αν επιτραπεί η εκπομπή προγράμματος των εργαζομένων της ΕΡΤ από τους χώρους του Πολυτεχνείου θα επέμβουν τα ΜΑΤ φέρεται να έχει λάβει η Σύγκλητος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα συζητήθηκε ενόψει του επιχειρησιακού σχεδιασμού της ΕΛ.ΑΣ. για την ημέρα του Πολυτεχνείου.

Στο μεταξύ η ΠΟΣΠΕΡΤ σε ανακοίνωσή της, μέσω της οποίας καταγγέλουν την εμφάνιση στο Ραδιομέγαρο προϊσταμένων της ΔΤ ντυμένων ως αστυνομικών, αναφέρει το εξής: “Μετά 40 χρόνια, το ίδιο φασιστικό πρόσωπο από τους… κυβερνώντες. Απείλησαν την πανεπιστημιακή κοινότητα και τις πρυτανικές αρχές για κατάληψη του Πολυτεχνείου από τα ΜΑΤ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αν εξέπεμπε ο διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός της ΕΡΤ από τις εγκαταστάσεις του ΕΜΠ. Τι πραγματικά φοβήθηκαν;”

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Συνέλευση “ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΣΗΕΑ” :“Χθες το βράδυ οι φύλακες του Πολυτεχνείου δέχθηκαν τη "φιλική" επίσκεψη αστυνομικών με πολιτικά οι οποίοι τους ανέφεραν πως "υπάρχουν πληροφορίες ότι φορτηγά με μηχανήματα ετοιμάζονται ή έχουν μπει ήδη στο πολυτεχνείο".
http://www.enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom