Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑΥΡΩΣΗ
- Γεμίζουν την παραλία με τραπέζια!Όποιος θέλει να δει ηλιοβασίλεμα πληρώνει!
- Πολλά τα λεφτά για συγκεκριμένους παλιούς φίλους
- Η πλειοψηφία τα έβαζε με πολίτες και έβριζε την αντιπολίτευση γιατί διαφωνούσαν!

«Ο δημοτικός σύμβουλος της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Πάρου κ. Μ. Ισιγώνης μέσα σε δύο προτάσεις του είπε όλη την ουσία που βγαίνει μέσα από τις μελέτες των κ.κ. Θεοφ. Καραπόδη και Γ. Κουζούμη.Ο κ. Ισιγώνης είπε: «Η μελέτη παγιώνει την υποβάθμιση και τον χαρακτήρα της Παροικιάς. Όπως ειπώθηκε και από πολίτη, ο πεζός πλέον, δεν θα έχει καμία επαφή με τη θάλασσα και θα βλέπει μπροστά του μόνο τραπέζια!».

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ «Το σπίτι του Δασκάλου»

Το«Σπίτι του Δασκάλου» δεν είναι ένας χώρος, όπως νομίζουν πολλοί, που αφορά αποκλειστικά τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά είναι ένας χώρος δημιουργίας των μικρών μαθητών, αλλά και των γονέων τους».

«Στρίμωγμα»από την τοπική ΝΔ στην Αθήνα
«Την περασμένη Παρασκευή 23 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Συγγρού η συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟΔΕ Κυκλάδων».

Πες τα κυρ – Παντελή!!!
Άμα τον«ξαμολήσεις», τα λέει!
Ξεπουλιέται η περιουσία της ΕΑΣ Πάρου σιωπηρά;

«Ο επί σειρά ετών πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάρου λοιπόν, είπε ότι δεν διαθέτουν κατάλληλο κατάστημα στην ιδιοκτησία τους πια, διότι αυτή την εποχή «πωλούνται στην Αγροτική Τράπεζα για να πληρωθούν παλιές αμαρτίες» όπως είπε ο ίδιος».

Ψίθυροι…των ψηφοδελτίων Κυκλάδων
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά στην εκλογή βουλευτή για πρώτη φορά στο νομό Κυκλάδων. Την έδρα, όπως όλα δείχνουν, θα την καταλάβει ο κ. Συρμαλένιος. Έντονα ακούγεται από το νησί μας η υποψηφιότητα του Γ. Παπανικολάου. Πάντως, για τους γνωρίζοντες τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, μην σας κάνει εντύπωση μία επιλογή με το όνομα Π. Χρυσαφίδης (νυν Περιφερειακός Σύμβουλος), από Σύρας ορμώμενος».

Να αντιδράσει η πατριωτική –λαϊκή δεξιά | Του Δ.Μ.Μ.
«Όλα τα παραπάνω αφορούν όσους εμπνέονται από την πατριωτική – λαϊκή δεξιά των αγώνων. Όσοι εμπνέονται από τη δεξιά του βουνού του Κομνηνού Πυρομάγλου, του αιρετικού συγγραφέα Ρένου Αποστολίδη, του ανώνυμου πεσόντα στρατιώτη στα ελληνοαλβανικά σύνορα, της μυσταγωγίας του Μ. Χατζιδάκη, της ποίησης του Οδ. Ελύτη. Για τους υπόλοιπους υπάρχει η δεξιά του «yes men». Αυτοί δεν θα βρουν τίποτα που να τους ενδιαφέρει στο κείμενο…».

Περίεργο…
«Σύμφωνα με καταγγελία της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάρος – ΑΞΙΑ» Γρ. Πρωτολάτη, στην Αγία Κυριακή (Υστέρνι), στον δρόμο προς το συγκρότημα κατοικιών «Mediterra», έχει τοποθετηθεί μία μπάρα στη μέση της διαδρομής!».

Το κίνημα της πατάτας, το κράτος και εμείς | Του Δημ. Καλανδράνη
«Και εγώ χαίρομαι αλλά θλίβομαι συνάμα γιατί βλέπω ένα κράτος να αδρανεί εδώ και πολλά-πολλά χρόνια μπροστά στην ασυδοσία των μεσαζόντων χωρίς να κάνει τίποτα απολύτως».

Του έκοψε τα φτερά
Νηρέας – Θύελλα 1-1

«Για το Νηρέα ήταν ο τέταρτος συνεχής αγώνας με θετικό αποτέλεσμα και έτσι, κατάφερε πλέον να φθάσει τους 18βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα. Αν ο Νηρέας δεν είχε χάσει (ειδικά μέσα στην Πάρο) κάποιους «χαζούς» βαθμούς, πιθανόν τώρα να βρισκόταν στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα».

Ένα αντίο και δύο ευχαριστώ! | Του Μιχ. Παπαδάκη
«Όλοι σ’ αυτή την εφημερίδα που κρατάτε στα χέρια σας δεν μπορούν παρά να έχουν την απόλυτη κατανόηση, ακόμα και τη συμπάθεια, για το πώς λειτουργεί ο αναγνώστης που την αγοράζει με την απαίτηση να δει γραμμένα αυτά τα οποία, εκ των προτέρων, έχει αποφασίσει ότι θέλει να διαβάσει».

Μετά από 2,5 χρόνια παραπλάνησης και προσποιήσεων δεν είναι η ώρα πια να βγάλουμε όλοι τις μάσκες; | Του Στρ.Τέλλογλου
«Ο σκληρός πυρήνας του πελατειακού κράτους, καλυμμένος με το προσωπείο του «αντιμνημονιακού αγώνα», λέει ό,τι λέμε όλοι: όχι στην ανεργία, όχι στους νέους φόρους, όχι στις μειώσεις μισθών και συντάξεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom