Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Προεκλογική παρέμβαση και από την πρέσβειρα Γιάννα Αγγελοπούλου!!!!

Είπαμε:"όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη"!
Προχτές είχαμε την προεκλογική παρέμβαση του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ.Τη σκυτάλη πήρε χτες η πρέσβειρα κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου από τη μακρινή Μασσαχουσέττη.
Πρότεινε μάλιστα "μία νέα γενιά  ηγετών"! όχι ονόματα δεν είπε.
Μιας και όπως είπατε κυρία πρέσβειρα "ζήσατε από κοντά τα προβλήματα που δημιούργησαν τις κρίσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα σήμερα" δεν μας λέτε και πόσο στοίχισαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 και ποιοι συμμετείχαν στο άγριο φαγοπότι;
Ζείδωρον

Μια νέα γενιά ηγετών αποτελεί σύμφωνα με την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου το «κλειδί» για τη λύση των προβλημάτων τα οποία δημιούργησαν την κρίση που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα.

Αυτό δήλωσε η Ελληνίδα πρέσβειρα σε σχετική ερώτηση που της απευθύνθηκε από φοιτητές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, στο Κέιμπριτζ της Μασσαχουσέττης στην οποία συμμετείχαν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Μπιλ Κλίντον και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου κ. Ντέιβιντ Ελγουντ.

Όπως ανέφερε, η κυρία Αγγελοπούλου, «σε όλη μου την πορεία ως δημοτική σύμβουλος, Βουλευτής και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων έζησα από κοντά τα προβλήματα που δημιούργησαν τις κρίσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα σήμερα.

Η διαφορά έγκειται ότι στην πορεία προς το 2004 αναδείξαμε μια νέα κουλτούρα ειλικρίνειας, συνεργασίας, ομαδικής δουλειάς, προσήλωσης στο στόχο και σκληρής – πολλής σκληρής δουλειάς. Δείξαμε ότι εμείς οι Έλληνες μπορούμε, ότι η Ελλάδα είναι μια σύγχρονη χώρα – μια χώρα που μπορεί να ανταποκρίνεται σε δύσκολες προκλήσεις. Αυτό το πνεύμα χάθηκε την επόμενη μέρα των Αγώνων. Λυπάμαι πραγματικά για αυτό.

Ελπίζω ότι η χώρα μου θα επανακτήσει αυτή τη διάθεση και πιστεύω ακράδαντα ότι το κλειδί για να το καταφέρει είναι «μια νέα γενιά ηγετών».
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom