Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Bενιζέλος: Έχω και εγώ ανέργους στην οικογένεια μου!!! Ολόκληρη η συνέντευξή του σήμερα στο ΣΚΑΪ

...και τι έχεις κάνει βρε αχαϊρευτε για να εξαλείψεις την ανεργία που έφερες εσύ και οι "σύντροφοί" σου πράσινοι και μπλε;

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κάλεσε τους πολίτες να σκεφτούν αν θα επιλέξουν μια ψήφο διαμαρτυρίας και τιμωρίας ή μια ψήφο ιστορικής προοπτικής τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ολα κρίνονται στις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι τόνισε ότι «οι εκλογές της 6ης Μαΐου είναι υπαρξιακές και πρέπει η χώρα να ξημερώσει όρθια», και ζήτησε από τους πολίτες να σταθμίσουν τα δεδομένα, επαναλαμβάνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι εγγυητής της σταθερότητας, ενώ οι άλλες προτάσεις δεν δίνουν καμία λύση.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι ο ίδιος έχει κάνει αυτοκριτική και έχει ζητήσει δημόσια συγγνώμη σε αντίθεση με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά ο οποίος «δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τον εκτροχιασμό της χώρας την περίοδο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας από το 2004 έως το 2009.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα της καθημερινότητας και της ανεργίας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι « στενά συγγενικά μου πρόσωπα, με σημαντικά προσόντα αναζητούν δουλειά και δεν μπορούν να βρούν».

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως ο κίνδυνος εξόδου της χώρας από το δεν έχει οριστικά εκλείψει και υπογράμμισε ότι πρέπει η χώρα να έχει κυβέρνηση, πρόγραμμα και κάποιον που εγγυάται ότι οι θυσίες των πολιτών δεν θα πάνε χαμένες.
Επανέλαβε ακόμη την εκτίμηση πως όπως αποτυπώνεται ο συσχετισμός των πολιτικών δυνάμεων στις δημοσκοπήσεις η χώρα οδηγείται σε αδιέξοδο, ενώ τόνισε εκ νέου ότι το ΠΑΣΟΚ διεκδικεί την πρωτιά για να πάρει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και να διαμορφώσει μια εθνική συμμαχία υπευθυνότητας.
Ο κ. Βενιζέλος επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο κατηγόρησε ότι είναι εκτός τόπου και εκτός χώρου, σχολιάζοντας τη θέση του για αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
«Ο κ. Σαμαράς πρέπει να σκεφτεί που καθοδηγεί το κόμμα του και σε ποιούς κινδύνους εκθέτει τη χώρα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ακόμη ότι «η εκβιαστική πρωθυπουργία Σαμαρά δεν είναι λύση».
Κατηγόρησε ακόμη τον πρόεδρο της ΝΔ ότι «κλείνει το μάτι σε διάφορες ομάδες» και λέει ότι «''λεφτά υπάρχουν''».
Ερωτηθείς με ποιά κόμματα θα συνεργαστεί σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ αναδειχθεί πρώτο κόμμα στις εκλογές, σημείωσε ότι θα συμμαχήσει με όλους εκείνους θα σταθούν υπεύθυνα απέναντι στο πρόβλημα της χώρας.
Στο πεδίο της οικονομίας, δήλωσε ότι εγγυάται πως δεν θα υπάρξουν νέες περικοπές για χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους και ζήτησε να ερωτηθούν «τα κόμματα τα οποία εισηγούνται τον τυφλό δρόμο» αν μπορούν να εγγυηθούν την καταβολή των μισθών και των συντάξεων.
Αναγνώρισε και πάλι ότι υπήρξαν λάθη και καθυστερήσεις κατά την περίοδο της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι η πατρίδα δεν έχει περιθώρια να επαναλάβει αυτά τα λάθη.
Υπογράμμισε, ωστόσο, παράλληλα τις ευθύνες της ΝΔ για την εκτόξευση του ελλείμματος, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ναι, το συνεργείο διάσωσης άργησε. Αυτός που έβαλε τη βόμβα δεν έχει ευθύνη;».

http://www.iefimerida.gr/

4 σχόλια:

ΑΔΗΣ είπε...

ΑΔΗΣ: Και δέν σε πλάκωσαν ακόμη
στο ξύλο μετα αυστηρής δίαιτας;

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Καλα το εχει μάθει το τραγουδακι...τα ίδια ακριβώς ελεγε και χθες λαιβ στο Ηρακλειο Δημήτρη

ElenaG είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ElenaG είπε...

ελάτε καλε...όλοι μαζί μπορούμε...να βρούμε δουλειά στους δικούς του!!!!!!!!!!!...

Αχ βρε Δημήτρη μου...και μετρα πόσοι θα πάνε να τους ψηφίσουν....

Read more: Go to TOP and Bottom