Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων της Τράπεζας της Ελλάδος "κάρφωσε" τον Μπαλαούρα! - Νέες δηλώσεις του "σωτήρα" μας (βίντεο)


Την στιγμή που υπάρχουν συνταξιούχοι που έχασαν για λίγα ευρώ την 13η σύνταξη, όπως την αποκαλούν στην κυβέρνηση, αν και δεν είναι, η υπόθεση με πρωταγωνιστή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος βρέθηκε με την 13η σύνταξη προκαλεί πολλά ερωτήματα.

Ερωτήματα για το πως δόθηκε το ποσό που προοριζόταν για χαμηλοσυνταξιούχους σε έναν βουλευτή, αλλά και για το πως τελικά αποκαλύφθηκε η υπόθεση με αποτέλεσμα ο βουλευτής να αναγκαστεί να επιστρέψει τα χρήματα.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι από μόνος του επέστρεψε τα χρήματα με επιστολή του στις 18 Ιανουαρίου.

Όμως η πραγματικότητα τον διαψεύδει. Κι αυτό γιατί με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Συνταξιούχων της Τράπεζας της Ελλάδος στις 09/01/2017, "έδινε" τον Μάκη Μπαλαούρα.



Η έγνοια του κ. Μπαλαούρα σήμερα ήταν να πει ότι κάποιος από τους συλλόγους της Τράπεζας της Ελλάδος τον κάρφωσε και όχι κάποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά δεν απάντησε ποτέ γιατί με το που είδε να πιστώνονται στον λογαριασμό του τα 300 ευρώ δεν έσπευσε πάραυτα να τα επιστρέψει στο Δημόσιο. Γιατί τα χρήματα δεν είναι της Τράπεζας της Ελλάδος, ούτε του κάθε Συλλόγου, αλλά του ελληνικού λαού. Είναι χρήματα που προέκυψαν υποτίθεται μετα από χρόνια στέρησης και μειώσεων. Ο ίδιος υποστήριξε ότι είναι δύσκολο να φταχτεί ένα σύστημα που να ελέγχει όλα τα εισοδήματα. Μίλησε ακόμα για συντροφικά μαχαιρώματα και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να τα έχουν πάρει και άλλοι βουλευτές.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Πέρα από το ηθικόν του θέματος, που είναι και πολύ σοβαρό, εγείρονται πολλά ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο δόθηκαν τα χρήματα. Γιατί είναι πολύ πιθανόν λόγω της βιασύνης και της απόφασης της τελευταίας στιγμης, τα χρήματα να δόθηκαν και σε άλλους "χαμηλοσυνταξιούχους" σαν τον κ. Μπαλαούρα. Και να τα στερήθηκαν εκείνοι που πραγματικά τα έχουν ανάγκη.

Διαβάστε σχετικά:
Εξ' ουρανού 13η σύνταξη στον Μάκη Μπαλαούρα του ΣΥΡΙΖΑ! - Τι απαντά ο ίδιος (ηχητικό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom