Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Στη Γερμανία για εξετάσεις ο Αρχιεπίσκοπος!!! - Γιατί Δέσποτα δεν εμπιστεύεστε τα Ελληνικά Νοσοκομεία;

Τα νοσοκομεία της χώρας είναι μόνο για τους κοινούς θνητούς

Με μια λιτή ανακοίνωση η Αρχιεπισκοπή Αθηνών ενημερώνει το πλήρωμα της Εκκλησίας για δεκαήμερη παραμονή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος στη Γερμανία για προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις.

Η ανακοίνωση:

"O Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος θα βρίσκεται σε προγραμματισμένη ετήσια ιατρική επίσκεψη στη Γερμανία από τις 25 Νοεμβρίου έως και τις 4 Δεκεμβρίου ε.ε. στο πλαίσιο της παρακολούθησης των μυοσκελετικών ζητημάτων που οφείλονται στις ορθοπεδικές επεμβάσεις του παρελθόντος.".-

Η ανακοίνωση αυτή δημοσιεύθηκε σε όλα τα σοβαρά και καθώς πρέπει site,αλλά ούτε ένα εξ' αυτών δεν μπήκε στον κόπο να ρωτήσει δυο-τρία  απλά πραγματάκια που αυτόματα έρχονται στο νου όποιου τη διαβάζει:

Α)Γιατί Σεβασμιώτατε απαξιώνετε έτι περαιτέρω τα Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας;
Β)Ποιος πληρώνει το "βαρκάρη" των εξετάσεων και της παραμονής;
Γ)Τι παράδειγμα δίνετε στο λαουτζίκο που θέλοντας και μη πάει στο γιατρό του ΠΕΔΥ,που 'ναι μεν συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ,ακουμπάει όμως το δεκαρικάκι έχει δεν έχει συμπληρώσει τις 200 επισκέψεις ο γιατρός;
Δ)Κι εκείνο το "ετήσια" τι σημαίνει;πάτε κάθε χρόνο στους φίλους μας τους Γερμανούς;

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί ο Αρχιεπίσκοπος κύριος Ιερώνυμος.Πριν τρία χρόνια έπεσε κι έσπασε την κνήμη του στο Αγρίνιο και διακομίστηκε την ίδια μέρα (νύχτα παρακαλώ) με Super puma σε νοσοκομείο των Αθηνών!

Τότε,Μαϊος του 2011,γράφαμε:Τα νοσοκομεία της επαρχίας είναι μόνο για τους κοινούς θνητούς.... 

Προφανώς τώρα θα πρέπει να αναθεωρήσουμε και να γράψουμε:Τα νοσοκομεία της χώρας είναι μόνο για τους κοινούς θνητούς!

Να σας έχει καλά ο Θεός Μακαριώτατε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom