Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Ντέρμπι χωρίς αύριο απόψε στο Καραϊσκάκη - Η Ελλάδα του Ρανιέρι με... τα Νησιά Φερόε!!!

Ο προτελευταίος της βαθμολογίας κοντράρεται με τον τελευταίο

Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα κατεβάζει απόψε ο Ιταλός προπονητής Ρανιέρι (βλέπετε δεν υπήρχε ένα Ελληνας να διαδεχτεί το Σάντος!λες και θα 'φερνε χειρότερα αποτελέσματα...) την Εθνική μας ομάδα μπας και σταυρώσει επιτέλους νίκη απέναντι στο μεγαθήριο που λέγεται Νησιά Φερόε!!!

4η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Ευρο 2016 και στο Γεώργιος Καραϊσκάκης συγκρούονται στις 21:45 ο προτελευταίος με τον τελευταίο της βαθμολογίας....
Εκεί φτάσανε την Εθνική Ελλάδος αυτοί που διαχειρίζονται τις τύχες της,να ελπίζει σ' ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στη 187η ομάδα της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA!!!

Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές η Εθνική Ελλάδος απογοήτευσε, δεν είχε ταυτότητα και δεν έκανε την πορεία που θα θέλαμε και που συνάδει με το λαμπρό παρελθόν της γαλανόλευκης. Μόλις  ένας βαθμός συγκομιδή,που όλοι ελπίζουμε απόψε να γίνουν τέσσερις και να μπούμε στη διεκδίκηση μιας θέσης πρόκρισης.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι  σκέφτεται να παρατάξει την Ελλάδα με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο φορμαρισμένος Ορέστης Καρνέζης που προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις με την Ουντινέζε . Στα άκρα της άμυνας θα βρίσκονται ο Νίκος Καράμπελας, που θα κάνει ντεμπούτο και ο Βασίλης Τοροσίδης ενώ στο κέντρο της ο Βαγγέλης Μόρας και ο Κώστας Μανωλάς.

Στη μεσαία γραμμή ο Γιάννης Μανιάτης θα έχει ρόλο αμυντικού χαφ, με τους Ανδρέα Σάμαρη και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ως εσωτερικούς μέσους. Στην επίθεση ο Φάνης Γκέκας αναμένεται να βρίσκεται στην κορυφή με τους Χάρη Μαυρία και Νίκο Καρέλη στα άκρα αυτής.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

Τηλεοπτική μετάδοση από τη NERITSPORTS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom