Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Τι κρύβεται πίσω από την άγρια δολοφονία μητέρας 4 ανήλικων παιδιών στο Λεωνίδειο


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Λεωνίδιο Κυνουρίας από έγκλημα που σημειώθηκε στη Βασκίνα, με θύμα μια 40χρονη κτηνοτρόφο, πολύτεκνη, μητέρα τεσσάρων ανηλίκων παιδιών.

Η 40χρονη κτηνοτρόφος -την οποία αναζητούσε ο σύζυγός της από χθες το μεσημέρι, αφού δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το πρωί- βρέθηκε από αστυνομικούς λίγο πριν τα μεσάνυχτα νεκρή, κοντά στο μαντρί της σε αγροτοκτηνοτροφική περιοχή στη Βασκίνα Κυνουρίας, περίπου 15 χιλιόμετρα μακριά από το Λεωνίδιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η 40χρονη φέρεται να είναι πυροβολημένη δύο φορές στην τραχηλική χώρα.

Στο σημείο που βρέθηκε η άτυχη κτηνοτρόφος έχει κληθεί και βρίσκεται κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών και ιατροδικαστής που ερευνά την υπόθεση, ενώ σημειώνεται ότι το έργο των Αρχών δυσχεραίνεται από το γεγονός ότι υπάρχει πυκνή ομίχλη.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα leonidion.gr πρόκειται για έγκλημα πάθους και ήδη αναζητείται από τις αρχές ένας 67χρονος,ο οποίος άφησε σημείωμα ότι θα αυτοκτονήσει με δηλητήριο!

Διαβάζουμε σχετικά:σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η αστυνομία αναζητά στην ευρύτερη περιοχή της Βασκίνας 67χρονο άντρα που φέρεται ως ύποπτος της στυγερής δολοφονίας. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Ο 67χρονος χθες το βράδυ άφησε σημείωμα στο σπίτι του το οποίο εξετάζει η αστυνομία και πήρε τηλέφωνο γνωστό του θηροφύλακα, λέγοντάς του ότι θα αυτοκτονήσει με δηλητήριο.

Στις έρευνες για την ανεύρεσή του συμμετέχουν από το μεσημέρι και άνδρες της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους.

Ακούστε ΕΔΩ το ηχητικό από τη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης
- www.kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom