Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΜΒΑ με συνομιλία Μπαλτάκου - Κασιδιάρη! -Στημένη η δίωξη της Χρυσής Αυγής - Παραιτείται ο Τάκης Μπαλτάκος

Σαμαράς,Δένδιας και Αθανασίου έστησαν τη δίωξη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ

- Κυκλοφόρησε το ηχογραφημένο οπτικοακουστικό υλικό με συνομιλία που είχε με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκο, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης
- Στην συνομιλία που έχει υποκλαπεί από τον κ. Κασιδιάρη, μεταξύ άλλων ο κ. Μπαλτάκος φέρεται να λέει ότι ο πρωθυπουργός έγινε έξαλλος με τους κυρίους Δένδια και Αθανασίου
- Αυτό που προκύπτει από την συνομιλία είναι ότι η δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική
- Οργισμένοι βουλευτές της ΝΔ στην Βουλή με τον γραμματέα της κυβέρνησης
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Την παραίτησή του από την θέση του γραμματέα της κυβέρνησης αναμένεται να υποβάλλει ο Τάκης Μπαλτακος εκ των στενότερων συνεργατών του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο αλλά και την κατάθεση στα πρακτικά της Βουλής, των διαλόγων που είχε ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον κ. Μπαλτάκο.

Ο πρωθυπουργός είναι αυτή την ώρα στα γραφεία της ΝΔ στην Λεωφόρο Συγγρού με βουλευτές του κόμματος οι οποίοι είναι εξοργισμένοι με τον γραμματέα της κυβέρνησης.

Ο κ. Μπαλτάκος είναι στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την άμεση διερεύνηση της καταγγελίας Κασιδιάρη, ότι έχει στα χέρια του οποτικοακουστικό υλικό με συνομιλία που φέρεται να είχε με το γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο, από το οποίο προκύπτει ότι είναι πολιτική η δίωξη του κόμματός του, ζήτησαν όλα τα κόμματα.

Σε αυτή την συνομιλία η οποία έγινε λίγο μετά την σύλληψη και την μη προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη ο κ. Μπαλτάκος φέρεται να λέει ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έγινε έξαλλος με τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης. Ο κ. Κασιδιάρης διάβασε το απομαγνητοφωνημένο, στη Βουλή.

Ο βουλευτής της Χρυσης Αυγής ισχυρίστηκε ότι το υλικό της συνομιλίας του έχει κατατεθεί στο δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ




Δείτε τι είπε σήμερα στο κοινοβούλιο ο βουλευτής της Χ.Α Ηλίας Κασιδιάρης..

Τι είπε ο Αθανασίου στην απάντησή του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom