Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Φωτορεπορτάζ από το μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7

Μέρα μνήμης για την οικογένεια του Ολυμπιακού καθώς το μεσημέρι, όπως κάθε χρόνο, τελέστηκε έξω από το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» το Μνημόσυνο για τα 21 παιδιά τα οποία έχασαν τη ζωή τους στις 8 Φεβρουαρίου του 1981.

Ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών στο «Μνημείο για τα Θύματα της Θύρας 7», έξω από το γήπεδο του Ολυμπιακού. Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού,. Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν εκεί, όπως και εκπρόσωποι της διοίκησης, με σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου. Παρούσα ήταν και η ομάδα μπάσκετ, καθώς και τμήματα του Ερασιτέχνη. Όλοι στο πλευρό των οικογενειών οι οποίες στερήθηκαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα εκείνη τη μαύρη ημέρα για τον Ολυμπιακό, το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό εν γένει.

Ας θυμηθούμε τα ονόματά τους:

Παναγιώτης Τουμανίδης (14 ετών), Κώστας Σκλαβούνης (16 ετών), Ηλίας Παναγούλης (17 ετών), Γεράσιμος Αμίτσης (18 ετών), Γιάννης Κανελλόπουλος (18 ετών), Σπύρος Λεωνιδάκης (18 ετών), Γιάννης Σπηλιόπουλος (19 ετών), Νίκος Φίλος (19 ετών), Γιάννης Διαλυνάς (20 ετών), Βασίλης Μάχας (20 ετών), Ευστράτιος Πούπος (20 ετών), Μιχάλης Κωστόπουλος (21 ετών), Ζωγραφιά Χαϊρατίδου (23 ετών), Σπύρος Ανδριώτης (24 ετών), Κώστας Καρανικόλας (26 ετών), Μιχάλης Μάρκου (27 ετών), Κώστας Μπίλας (28 ετών), Αναστάσιος Πιτσόλης (30 ετών), Αντώνης Κουρουπάκης (34 ετών), Χρήστος Χατζηγεωργίου (34 ετών), Δημήτριος Αδαμόπουλος (40 ετών).

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση έγινε κατάθεση στεφάνων στο «Μνημείο για τα Θύματα της Θύρας 7» και ο κόσμος φώναξε δυνατά για μία ακόμη φορά «ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ!». Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα με πρωτοβουλία του Ολυμπιακού είχαμε την εφετινή διοργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Από τις 10:00 μέχρι τις 14:00, στον χώρο του Μουσείου του γηπέδου, άνθρωποι που το επιθυμούσαν έδωσαν το παρών, προσφέροντας ζωή σε εκείνους που την έχουν ανάγκη, δίνοντας λίγο από τον χρόνο τους, αλλά ολόκληρη την ψυχή τους!

Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom