Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Τα υπόγεια της συγκυβέρνησης έκοψαν και πάλι την εκπομπή του Στέφανου Χίου από το EXTRA 3



Mε το παρακάτω κείμενο στο  makeleio.gr/ ο Στέφανος Χίος ανακοίνωσε τη διακοπή της εκπομπής του από το EXTRA 3 για μια ακόμα φορά

"Επειδή πάντα μας διέκρινε η ειλικρίνεια απέναντι στους φίλους αναγνώστες που στηρίζουν την προσπάθεια μας για καθαρή και ξάστερη ενημέρωση, θέλουμε να τους ενημερώσουμε ότι το προγραμματισμένο για το βράδυ της Πέμπτης, ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3, δεν θα μεταδοθεί.

Υπεύθυνοι για αυτό δεν είναι ούτε η συντακτική ομάδα αλλά ούτε και η δημιουργική ομάδα της εκπομπής. Για οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλεφωνικό κέντρο του Extra 3, 210-5791000.

..............
Αποφύγαμε τις κόντρες για να μην στερηθούμε μια φιλόξενη συχνότητα ώστε να προβάλλουμε την αντιπληροφόρηση στην οποία πιστεύουμε έναντι πολιτικά άναδρων και δοσίλογων που ξεπουλάνε την πατρίδα μας. Μια τέτοια εποχή που φέρνει συνεχείς εξελίξεις καθοριστικές για το μέλλον της χώρας, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ πρέπει να ενημερώνει και δεν πρέπει να απουσιάζει.

Κάποιοι όμως μας σπρώχνουν στην ευθεία αντιπαράθεση μαζί τους. Δεν το έχουμε σε τίποτα -εαν συνεχίσουν να μας προκαλούν- να τους εξευτελίσουμε με ονοματεπώνυμο. Έναν προς έναν. Από την Εκάλη μέχρι το Περιστέρι και από το Περιστέρι μέχρι τη Συγγρού."

Αργότερα το βράδυ ανέβασε το παρακάτω άρθρο με φωτογραφία των Γιομπαζολιά και Κουβέλη
ΥΠΟΥΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ. ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ...

Πάντα μια έντιμη, μαχητική και ανεξάρτητη εκπομπή που δεν έχει ανακατευτεί σε εκβιασμούς με διαφημιστικές εταιρείες και πολιτικά γραφεία διεφθαρμένων κομμάτων, δοσοληψίες, συμβιβασμούς και «συμψηφισμούς» (δώσε μου αυτό να μην βγάλω κάτι άλλο), αντιμετωπίζει προβλήματα. Στις αρχές της εβδομάδας(μετά την τελευταία κρίση των Χριστουγέννων)εξαιτίας της οποίας αναγκαστήκαμε να διακόψουμε τις εκπομπές μας, η διεύθυνση του σταθμού μας κάλεσε πάλι-κι ενώ μας είχε υποσχεθεί ότι θα μας αφήσει απερίσπαστους να κάνουμε την δουλειά που γνωρίζουμε καλά- να αλλάξουμε πάλι ώρα στην εκπομπή. Η ιδιοκτησία του σταθμού είχε φροντίσει εν τω μεταξύ να απομακρύνει-με χείριστο τρόπο- από το κανάλι πολύτιμη συνεργάτιδα μας, κατά τα ειωθότα, ενώ συνεχίζει την συρρίκνωση της δημοσιογραφικής ομάδας που αριθμεί πια...ενάμιση δημοσιογράφο(για να αντιληφθείτε πως βγάζουμε τις καταγγελίες σας στον αέρα). Είναι λογικό σε μια τέτοια εποχή(οικονομικής δυσκολίας μεγάλων επιχειρήσεων και ΜΜΕ)να γίνονται περικοπές για να επιβιώσουν οι επιχειρηματίες και να μην βάλουν λουκέτο. Αυτό όμως δεν αφορά μια υγιή επιχείρηση όπως είναι το Extra 3. Άρα περικοπές λόγω οικονομικών ζητημάτων, δεν ισχύουν.

Πάμε παρακάτω. Ο άνθρωπος που ανέλαβε την «διαπραγμάτευση» για την υποτιθέμενη αλλαγή της ώρας(να κάνουμε εκπομπή 8-10 κάθε Δευτέρα Και Πέμπτη, δηλαδή εκπομπή απέναντι στα καθεστωτικά δελτία ειδήσεων, μια πρόταση που έχει την «λογική» υπονόμευσης που θα εξηγήσουμε), είναι ο Διευθυντής του Εxtra 3, κ. Μάκης Γιομπαζολιάς. Παλαιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, μέλος του Δ.Σ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών και υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, του μπάρμπα-Φώτη Κουνέλη. Καταξιωμένος και έμπειρος, για την δημοσιογραφική πιάτσα και με «άκρες» στον κρατικό μηχανισμό.

Ποιος νουνεχής δεν θα πίστευε(ακόμα κι αν δεν είναι έτσι)ότι η συνεχής και προσβλητική υποβάθμιση και υπονόμευση μιας εκπομπής που εκφράζει την λαϊκή καταγγελία και στρέφεται κατά του Άξονα του κατοχικού μνημονίου και των τριών δοσίλογων της συγκυβέρνησης, δεν αποτελεί ΚΑΙ «δάκτυλο» του μπάρμπα-Φώτη για να σιγήσουμε; Αυτοί που ανέλαβαν την «διαπραγμάτευση» ας μας πείσουν για το αντίθετο. Έφτιαξαν το «σενάριο» που τους σέρβιραν και μας το πρόσφεραν ως νέο «φρούτο» αλλά δεν θα το φάμε γιατί είμαστε παλιές καραβάνες.

Δεύτερον: Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, από το κανάλι επιδιώκεται η ανεξάρτητη νυχτερινή ζώνη 11.30-2:00(την οποία έχουμε κυριολεκτικά απογειώσει αποτελώντας πια εφαλτήριο και προμαχώνα της ελεύθερης έκφρασης των πολιτών, με όλα τα καλά αλλά και τα αρνητικά της)να δοθεί σε άλλον δήθεν «αποκαλυπτικό» δημοσιογράφο που ετοιμάζεται όπως πληροφορούμαστε να ξεκινήσει εκπομπές από αρχές Μαρτίου και δεν θα μας ήθελε σίγουρα στα πόδια του. Ο δημοσιογράφος αυτός το τελευταίο διάστημα έχει γραφεί ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με την «αυλή» Σαμαρά αλλά και την ΔΗΜΑΡ του κ.Κουνέλη-Κουβέλη. Ας μας πει ο υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και διευθυντής του Extra 3, εάν η πληροφόρηση που έχουμε είναι λανθασμένη. Και ας μας ξεκαθαρίσουν δημόσια τα «σχέδια» που τους χαλάει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3. Αναμένουμε. Αλλά όχι με μισόλογα. Oι άνδρες τα παντελόνια τα τιμάνε.

-Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3 θα συνεχίσει αναλλοίωτο την συνεχή καταγγελία της μνημονιακής κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη, με όποιο τίμημα και όποιο κόστος. Νερό στο κρασί δεν ρίξαμε ποτέ. Και ούτε προτιμούσαμε «κεράσματα» με ουίσκι προδοσίας. Ας τα συν-πιουν όσοι ετοιμάζονται να προπαγανδίσουν σε «αποκαλυπτικές» ζώνες

-το 35% της ανεργίας που θα φέρει το λαό στα οδοφράγματα,

-την ανέχεια που θα φέρει τον πεινασμένο μέσα στις βίλες της Εκάλης των «αποκαλυπτικών»συνδαιτυμόνων του δοσίλογου Σαμαρά

-το ξεπούλημα της χώρας από τους επενδυτές γεράκια που θα αρπάξουν για μια χούφτα αργύρια, την ιστορία και την κληρονομιά της πατρίδος.

Σε όλους αυτούς τους χαμαιλέοντες της διαφθοράς, τους στέλνουμε το μήνυμα ότι την ώρα που ο λαός θα τους κρεμάει από τα ποδάρια στις κρεμάλες της τιμωρίας, εμείς θα είμαστε από κάτω και θα τους τραβάμε φωτογραφίες ξέψυχους, ανθολογία μνήμης για τα παιδιά μας. Γιατί πάντα η ιστορία είχε Ιούδες, είχε αργύρια, είχε όμως και Τιμωρούς και Μονομάχους.

Συνεχίζουμε και δεν ξεπουλάμε τα ιδανικά μας για τα τιμάρια των συναλλαγών τους. Όλους(μα όλους)θα μας κρίνει η ιστορία. Άλλους με την γλώσσα έξω(στην αγχόνη)και άλλους με το κεφάλι ψηλά δίπλα στο λαό.

Και τότε να δούμε πόσα θα πιάνουν τα ξεχασμένα αργύρια στην τσέπη των πουλημένων.

Υ.Γ: Πάντα σε ώρες κρίσης, υπάρχουν κι άλλες "πορτοκαλιές" που κάνουν "πορτοκάλια". Θα μας βρούν απέναντι τους...

Διαβάστε κι αυτό
Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ... ΞΗΛΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΧΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΧΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom