Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Φρικιαστικό έγκλημα σε χωριό της Αρτας! Σκότωσε το φίλο του, τον τεμάχισε και τον πέταξε στο βόθρο και στο ποτάμι

Γράφει ο Βασίλης Χήτος

Πυροβόλησε στο κεφάλι (μάτι) τον 48χρονο, τεμάχισε με μπαλτά το πτώμα, στην συνέχεια το έβρασε και αφού «πολτοποίησε» τα μαλακά μόρια τα έριξε στο βόθρο του σπιτιού του, ενώ τα σκληρά κόκκαλα και το κεφάλι τα πέταξε στον ποταμό Άραχθο.

Αυτό το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε πριν από λίγο στους Κεραμάτες της Άρτας με δράστη 37χρονο χρήστη ναρκωτικών που θεωρούσε ότι ο φίλος του, του έκλεψε ηρωίνη και χρήματα το διάστημα που τον φιλοξενούσε στο πατρικό του για είκοσι ημέρες.
Για να εξαφανίσει τα ίχνη του ο 37χρονος έκαψε και τα ρούχα τα δικά του αλλά και του θύματος. Όλα έγιναν το βράδυ στις 11 Φεφρουαρίου όταν οι δυο άνδρες μαζί με την 27χρονη φίλη του δράστη έκαναν ομαδικά χρήση ηρωίνης και άρχισαν να τσακώνονται.

Ο 37χρονος αρχικά πυροβόλησε δυο φορές εκφοβιστικά μέσα στοσπίτι και στη συνέχεια έστρεψε το πιστόλι και πυροβόλησε στο μάτι τον 48χρονο. Η 27χρονη φίλη του δράστη τότε φοβήθηκε και έφυγε από το σπίτι, ενώ ο 37χρονος με την … ησυχία του, έκοψε σε κομμάτια με μπαλτά το πτώμα και αφού το έβρασε, το πέταξε. Η εξαφάνιση του 48χρονου δηλώθηκε μόλις χθες και η αστυνομία της Άρτας πριν από λίγο κατάφερε να αποσπάσει την ομολογία του δράστη.
http://epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom