Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Ο "φτερωτός" γιατρός,η καταδίκη του σε ισόβια για υπεξαίρεση και οι.... έξυπνοι

Η παρακάτω ανάρτηση δημοσιεύθηκε εδώ στις 29 Ιανουαρίου
Φλερτάρει με τα ισόβια ο "φτερωτός" γιατρός
Δεκαετία του '70,μαθητές Γυμνασίου,θαυμάζαμε τον αθλητή ίνδαλμα της εποχής,το "φτερωτό" γιατρό!Ετσι αποκαλούσαν τότε οι εφημερίδες τον ήδη οδοντίατρο - πρωταθλητή Ελλάδας και Βαλκανιονίκη στα 100 μέτρα Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

Τα χρόνια πέρασαν κι ο "φτερωτός" γιατρός με τις πολλές πρωτιές και τα μετάλλια στον αθλητισμό μεταπήδησε στο στίβο της πολιτικής.Από το 1981 και για 18 συνεχόμενα χρόνια Βουλευτής και στη συνέχεια,τρεις θητείες, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης μέχρι το 2010!

Και μετά ήρθαν οι καταγγελίες για υπεξαίρεση εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του δήμου,για να φτάσουμε στη σημερινή πρόταση του εισαγγελέα,"να κηρυχτεί ένοχος για ηθική αυτουργία στην υπεξαίρεση", στη δίκη που διεξάγεται με βασικούς κατηγορούμενους τον κύριο Παπαγεωργόπουλο και δύο ακόμα στενούς συνεργάτες του στο δήμο κι άλλα 18 άτομα.

Μια πρόταση που αν γίνει δεκτή από το δικαστήριο ο πάλαι ποτέ "φτερωτός" γιατρός φλερτάρει επικίνδυνα με τα ισόβια!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑLPHA  ακόμη και με ισόβια κάθειρξη κινδυνεύει ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, , μετά την σημερινή πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε να κηρυχτεί ένοχος για ηθική αυτουργία στην υπεξαίρεση εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του δήμου.

Δυστυχώς για το ίνδαλμα των παιδικών μας χρόνων τα ρεπορτάζ επαληθεύτηκαν.... και το δικαστήριο δέχτηκε την πρόταση του Εισαγγελέα,με αποτέλεσμα ο άλλοτε φτερωτός γιατρός να οδηγηθεί σήμερα το μεσημέρι σιδεροδέσμιος στις φυλακές Διαβατών!


Διαβάστε:ΙΣΟΒΙΑ για τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και τους δύο συνεργάτες του

Επειδή πάντως αρκετοί το παίζουν έξυπνοι μετά την καταδίκη Παπαγεωργόπουλου θα θέλαμε να πούμε ότι σχόλια σαν το παρακάτω δεν τους τιμούν.Διότι δρυός πεσούσης πας ανήρ (και πάσα γυνή) ξυλεύεται!!!


Ας είχατε την τόλμη να τα πείτε όταν έπρεπε κυρία μου

Το ίδιο αρνητική εντύπωση μας προκαλεί και η σύζυγος του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου,που αν και συντετριμμένη (έτσι δήλωσε) από την απόφαση πήρε σβάρνα τα κανάλια!Και λέει πάρα πολλά πανάθεμά τη (αν και... δεν γνωρίζει τίποτα για το φόνο) σχετικά και άσχετα μέχρι και ανάλυση των φορολογικών τους δηλώσεων των 12 τελευταίων χρόνων έκανε!!!!

 
Κρίμα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: